Norwegian aloittaa Suomen lennot uudelleen 28.6. - lippuja lennoille myyty jo toukokuussa

Norwegian_taxi_2Norwegian aikoo palata Suomeen ja käynnistää lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta suoraan Osloon, Tukholmaan, Ouluun, Malagaan ja Alicanteen. Halpalentoyhtiön on määrä kasvattaa reittiverkostoa asteittain kysynnän kasvaessa. Ensimmäiset lennot Suomesta lennetään 28. kesäkuuta.

"Olemme erittäin iloisia siitä, että aloitamme uudelleen Suomen lennot ja pääsemme toivottamaan suomalaiset asiakkaamme tervetulleiksi lennoillemme. Olemme huomanneet asiakkaidemme kasvavan halun lähetä lentomatkalle ja lisäämme vähitellen kohteiden määrää Suomessa. Norwegian tarjoaa hyvää palvelua kohtuuhinnalla sekä joustavia lippuvaihtoehtoja suosittuihin kohteisiin Euroopassa", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Jacob Schram.

Norwegian julkisti 9. kesäkuuta, että yhtiö palaa Suomeen ja aloittaa lennot Helsinki-Vantaalta 28. kesäkuuta. Norwegian on myynyt lippuja lennoilleen Suomesta jo aiemmin toukokuun alussa. Tuolloin tarjolla oli lentoja Helsingistä ainakin Tukholmaan ja Osloon 31. toukokuuta alkaen.

Pandemiasta johtuvat matkustusrajoitukset ja viime hetken muutokset ovat aiheuttaneet paljon epävarmuutta matkustajille eikä aiemmin myytyjä lentoja ole päästy lentämään.

Toukokuun lopussa Norwegianin lippukauppa tarjosi mahdollisuuksia ostaa lentolippuja Helsinki-Vantaalta Tukholmaan, Malagaan ja Ouluun alkaen 28. kesäkuuta. Tarjolla oli myös lentoja Rovaniemelle 16. elokuuta alkaen. Yhteyksiä oli tuolloin tarjolla myös Kööpenhaminaan, mutta kyseinen lento olisi tehnyt välilaskun Malagassa.

Norwegian pyrkii lisäämään matkustajien varmuutta lentomatkan toteutumisesta muutosmahdollisuudella myös LowFare ja LowFare+ -lentolipputyyppeihin, jotka eivät muutoin jousta. Muutosmahdollisuus on rajoitetun ajan tarjolla tietyin ehdoin sekä kotimaan- että ulkomaanlennoilla. Mahdollisuus koskee lentoja jotka on varattu 7.-30. kesäkuuta välisenä aikana ulkomaanlennoilla ja kotimaanlennoilla Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.