Norwegian avaa reitit Los Angelesiin, San Franciscoon ja Orlandoon

787_norwegian_netNorwegian avaa kolme uutta reittiä Skandinaviasta Yhdysvaltoihin. Keväällä 2014 avataan uudet reitit Los Angelesiin, San Franciscoon ja Orlandoon. Reitit operoidaan Boeing 787 Dreamlinereilla.

Norwegian avaa myös reitin Kööpenhaminasta New Yorkiin. Yhtiö avaa uusia reittejä kaukoliikennelaivastonsa kasvaessa.

"Olen erittäin iloinen ilmoittaessani kolmen uuden kansainvälisen kohteen avaamisesta. Matkustajavirrat USA:n ja Euroopan välillä kaipaavat laadukasta ja halpahintaista yhteyttä mantereiden välille", sanoi Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos. 

Norwegian on ainoa yhtiö, joka tarjoaa välilaskuttomat lennot Oslosta Los Angelesiin, San Franciscoon (Oakland International Airport) ja Orlandoon, Tukholmasta Los Angelesiin, San Francistoon tai Kööpenhaminasta Los Angelesiin.

Norjalaisoperaattori lentää nykyisin kuusi viikottaista vuoroa Skandinavian ja New Yorkin välillä sekä viisi viikkovuoroa Skandinavian ja Bangkokin välillä. Marraskuussa alkavat ensimmäiset lennot Oslosta, Tukholmasta ja Kööpenhaminasta Fort Lauderdaleen Floridaan.

DreamTour_14Norwegian lensi ensimmäisen kaukolentonsa toukokuussa 2013 HiFly:n Airbus A340-koneella. Vuokrakoneen käytön takana oli Dreamlinereiden lentokielto ja toimitusviiveet.

"Jo Avattujen New Yorkin, Bangkokin ja Fort reittien vastaanotto on ollut suuremmoista. Lähes kaikki lennot on myyty loppuun syksyyn saakka. Myös Aasian ja Yhdysvaltojen matkustajat ovat löytäneet uudet reitit", lisää Kjos.

Uusien reittien aikataulut

Tukholma – Los Angeles kahdesti viikossa alkaen 2. maaliskuuta 2014. Lennot operoidaan keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. 30. huhtikuuta viikkovuorot kasvavat kolmeen , kun lentoja lennetään myös perjantaisin. Hinnat lähtevät 236 USD:stä yhdensuuntaisen lipun osalta.

Tukholma – San Francisco kahdesti viikossa alkaen 3. toukokuuta 2014. Lennot operoidaan tiistaisin ja lauantaisin. 30. huhtikuuta viikkovuorot kasvavat kolmeen , kun lentoja lennetään myös perjantaisin. Hinnat lähtevät 236 USD:stä yhdensuuntaisen lipun osalta.

Kööpenhamina – Los Angeles kahdesti viikossa alkaen 1. maaliskuuta 2014. Lennot operoidaan tiistaisin ja lauantaisin. 1. toukokuuta viikkovuorot kasvavat kolmeen, kun lentoja lennetään myös keskiviikkoisin. Hinnat lähtevät 236 USD:stä yhdensuuntaisen lipun osalta.

Kööpenhamina – New York kahdesti viikossa alkaen 28. helmikuuta 2014. Lennot operoidaan maanantaisin ja perjantaisin. 30. huhtikuuta viikkovuorot kasvavat kolmeen, kun lentoja lennetään myös sunnuntaisin. Hinnat lähtevät 185 USD:stä yhdensuuntaisen lipun osalta.

Oslo – Los Angeles kerran viikossa alkaen 1. kesäkuuta 2014. Lennot sunnuntaisin. Hinnat lähtevät 236 USD:stä yhdensuuntaisen lipun osalta.

Oslo – San Francisco kolmesti viikossa alkaen 28. toukokuuta 2014. Lennot operoidaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Hinnat lähtevät 236 USD:stä yhdensuuntaisen lipun osalta.

Oslo – Orlando kahdesti viikossa alkaen 29. toukokuuta 2014. Lennot operoidaan torstaisin ja lauantaisin. Hinnat lähtevät 236 USD:stä yhdensuuntaisen lipun osalta.