Norwegian avaa uuden reitin Helsingistä Dubaihin

Norwegian_737_flyby_1Norwegian jatkaa kansainvälistä kasvuaan ja avaa uuden suoran lentoreitin Helsingin ja Dubain välille. Päivittäin operoitavan reitin ensimmäinen lento lennetään 19. marraskuuta.

 

Marraskuun 19. päivästä alkaen Suomessa olevat asiakkaat voivat lentää Norwegianin päivittäisillä suorilla lennoilla Helsingistä Dubaihin. Norwegianin tarjoamien lentojen hinnat Dubaihin ovat yhdet edullisimmista. Kauden viimeinen lento operoidaan 26. maaliskuuta 2016.

Norwegianin lento D85040 lähtee Helsinki-Vantaalta kello 17.55 ja paluulento D85041 saapuu Helsinki-Vantaalle aamulla kello 08.55.

Yhdensuuntaisten lentojen aloitushinnat ovat alkaen 99 euroa. Uuden reitin myötä Norwegianilla on nyt 30 suoraa kansainvälistä kohdetta Suomesta.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme tarjota edullisia suoria lentoja Helsingistä Dubaihin. Toivotamme innolla yhä useammat matkustajat tervetulleiksi uusin ja mukaviin koneisiimme, joissa on lennonaikainen ilmainen WiFi", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.