Patria liittyi AeroSpace and Defence Association of Europen yritysjäseneksi

Patria_flagsPatria on liittynyt kansainvälisen AeroSpace and Defence Association of Europen (ASD) suoraksi yritysjäseneksi. Aiemmin Patria on ollut mukana toiminnassa Suomen Puolustus- ja ilmailuteollisuusjärjestön (PIA) kautta, jossa Patria jatkaa aktiivista toimintaansa suurimpana suomalaisena ilmailu- ja puolustusalan yrityksenä.

"Mielestämme suora jäsenyys on paras tapa edistää Patrian etuja vuoropuhelussa EU:n toimielinten ja muiden sidosryhmien kanssa tehokkaan politiikan ja lainsäädännön muokkaamiseksi Euroopassa ja maailmanlaajuisesti edistämällä alan yhteisiä kantoja. Euroopan suurimpien ilmailu- ja puolustusalan yritysten kanssa voimme myös edistää kansainvälistä yhteistyötä suotuisimmalla tavalla", toteaa Patrian toimitusjohtaja Esa Rautalinko.

ASD_PatriaASD on Euroopan ilmailu-, avaruus-, puolustus- ja turvallisuusteollisuuden ääni, joka edustaa yli 3 000 yritystä ja tukee aktiivisesti alan kilpailukehitystä Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Sillä on suoria jäseniä, mukaan lukien 18 suurta eurooppalaista yritystä ja 23 kansallista yhdistystä, jotka toimivat 18 maassa.

ASD:n jäsenet työllistävät yhdessä yli 870 000 henkilöä ja tuottivat 246 miljardin euron liikevaihdon vuonna 2018.