Plaza Premium Group avaa uuden lounge-tilan Helsinki-Vantaan valmistuvalle keskusaukiolle

keskusaukio_closeupHelsinki-Vantaan lentoasemalle valmistuvalle keskusaukiolle avataan helmikuussa 2019 uusi Plaza Premium Lounge. Uusi lounge on osa non-Schengen terminaalin käynnissä olevaa laajennusta. Nykyisin Helsinki-Vantaalla on jo kuusi suurempaa lounge-tilaa.

Helsinki-Vantaan seuraava laajennusosa eli eteläsiiven ja vielä rakennusvaiheessa olevan länsisiiven kulmauksen Plaza-nimellä aiemmin tunnettu keskusaukio valmistuu loppuvuodesta 2018. Käyttöönottoa on suunniteltu alkuvuodelle 2019.

Keskusaukiolle sijoittuu vaihtomatkustajien turvatarkastus, lukuisat myymälät ja ravintolat sekä elämykselliset palvelut. Alueelle tulee uutta matkustaja- ja matkatavaratilaa 25 000 neliömetriä sekä kulkuyhteys käytössä olevaan eteläsiipeen saapuville matkustajille.

”Työskentelemme ahkerasti kumppaniemme kanssa varmistaaksemme sujuvan, korkeatasoisen matkustajakokemuksen Helsinki-Vantaalla. Plaza Premium Lounge on upea lisä jatkuvasti kasvavaan palvelutarjontaamme, koska se antaa 20 miljoonalle vuosittaiselle matkustajallemme mahdollisuuden rentoutua ennen tai jälkeen lennon tai lentojen välissä non-Schengen terminaalissa”, kiittelee Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Elena Stenholm.

HEL_kulma_lansisiipi_PESLaajennusosan valmistuttua Finavian lentokentän laajaan palvelutarjontaan avataan uusi sisäänpääsymaksullinen lounge yhteistyössä maailman suurimman itsenäisen lounge-verkoston, Plaza Premium Loungen kanssa. Se valikoitui  julkisen kilpailutusprosessin kautta.

”Oli luonnollinen päätös laajentaa lounge-verkostoamme Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Suomi on tärkeä vaihtomatkustuksen keskus, koska se tarjoaa lyhimmän reitin Euroopan ja Aasian välille. Olemme innoissamme mahdollisuudesta tuoda tietämyksemme viihtymisestä lentoasemalla jo kolmanteen Euroopan kohteeseen. Tämä yhteistyö on jälleen uusi virstanpylväs globaalien tavoitteidemme saavuttamisessa”, taustoittaa Plaza Premium Groupin liiketoiminnan kehitysjohtaja Jonathan Song.

keskusaukio_ja_siivetFinavia kertoo, että Plaza Premium Lounge tulee tarjoamaan hyvät rentoutumismahdollisuudet ja fasiliteetit niin lähteville, saapuville kuin vaihtomatkustajillekin. Loungesta löytyy mukavat istuinpaikat, keittiö, baari, suihkut, latauspisteet ja Wi-Fi -yhteys, sekä työskentelytilat ja leikkialue.

Plaza Premium Lounge toimii yli 40 kansainvälisellä lentoasemalla ja sillä on lounge-tilat, mm. Abu Dhabissa, Brisbanessa, Hongkongissa, Kuala Lumpurissa, Lontoossa, New Delhissä, Roomassa, Shanghaissa ja Singaporessa.

Plaza premium Lounge on jo 20 vuotta alalle toimineen Hong Kong Plaza Premium Groupin lippulaivabrändi. Yhtiö avasi ensimmäisen lounge-tilansa Hongkongiin vuonna 1988.

Helsinki-Vantaan muusta lounge-tarjonnasta vastaavat Finnairin kolme lounge-tilaa, SAS:n lounge, Aspire-lounge ja Almost@Home -lounge. Niiden lisäksi tarjolla on pienempiä VIP-loungeja. Parhaillaan lentoasemalla on käynnissä myös Finnairin lounge-uudistus.

Lue myös: