Saara Aallon paluu Suomeen ruuhkautti hetkeksi Helsinki-Vantaan tuloaulan 2B

saara_aalto_1216_3Helsinki-Vantaan matkatavara-aulasta 2B ulosastuvia matkustajia kohtasi tiistaina hämmentävä näky: kymmenkunta videokameraa sekä huima määrä kännykkäkameroita oli suunnattu kohti aulan liukuovea. Tiedotusvälineet ja fanit odottivat Englannin X Factor -kisassa toiseksi sijoittunutta Saara Aaltoa.

saara_aalto_1216_2Kun Lontoosta Finnairin lennolla puolen päivän jälkeen saapunut Aalto lopulta astui tuloaulan puolelle, median edustajat piirittivät hänet välittömästi ja muut jäivät suosiolla ulkokehälle. Useat mediat striimasivat tapahtuman nettiin.

Toimittajia ja kuvaajia vaikutti olevan paikalla yhtä paljon kuin fanejakin. Kaikkeaan väkeä oli paikalla satakunta, osa heistä toisin oli tilannetta ihmettelemään jääneitä saapuneita matkustajia ja terminaalissa työskenteleviä.

Tilanne oli toinen, kun Aalto 5. joulukuuta käväisi X Factor -kisan aikana Suomessa esiintymässä. Silloin todella massiivinen fanijoukko täytti Helsinki-Vantaan Terminaali 2:n lähtöaulan ja tunnelma oli korkealla. Tuolloin laulaja kohtasi ihailijansa saapumalla heidän luokseen portaita pitkin toisen kerroksen VIP-tiloista.

saara_aalto_1216_1Nyt Aalto tuli ulos matkatavara-aulasta samaa reittiä kuin muutkin matkustajat. Hän ehtikin aiheuttaa pienimuotoisen hässäkän oven edustalle.

Laulajan ympärille kerääntyneet ihmset estivät tehokkaasti muiden matkatavara-aulasta tulevien matkustajien kulun ja väkijoukkoa jouduttiinkin lopulta jälkeen hätistelemään syrjemmälle Starbucksin eteen.

Kun median edustajat olivat saaneet haluamansa kommentit Aallolta, hän jakoi nimikirjoituksia faneilleen. Myös kännykkäkamerat olivat ahkerassa selfie-käytössä. T.T.