SAS lisää lentoja Shanghaihin - tarjolla kaksi viikkovuoroa A350-900 -laajarunkokoneilla

SAS_A350_flightSAS lisää Kööpenhamina-Shanghai -reitille toisen viikkovuoron 16. joulukuuta 2022. Lentoja Shanghaihin on joulun jälkeen tarjolla 6. tammikuuta 2023 lähtien kahdesti viikossa. Venäjän ilmatilan kiertävällä reitillä on käytössä Airbus A350-900 -kalusto.

Koronaviruspandemian ja sen tuomien matkustusrajoitusten seurauksena SAS keskeytti lennot Kiinaan ja Shanghaihin tammikuussa 2022. Lentoja Shanghaihin jatkettiin syyskuussa 2022 yhdellä viikkovuorolla Kiinan viranomaisrajoitusten mahdollistamana.

Nyt SAS pääsee avaamaan toisen viikkovuoron Kööpenhaminasta Shanghaihin ja lentoja on koko talvikauden ajan 6. tammikuuta 2023 lähtien tarjolla Kööpenhaminasta tiistaisin ja perjantaisin ja Shanghaista torstaisin ja sunnuntaisin.

Lennoilla on käytössä Airbus A350-900 -koneet ja reititys kiertää Venäjän ilmatilan. Aikataulullisesti lennot lähtevät Kööpenhaminasta iltaisin ja saapuvat takaisin Kööpenhaminaan aikaisin aamulla. Aikataulut mahdollistavat laajat jatkolentoyhteydet matkustajille ja rahdille SAS:n verkostossa.

Myös Finnair lentää Helsinki-Vantaalta kahdesti viikossa Venäjän kiertävällä reitillä Shanghaihin. Suomesta on tarjolla myös suoraan Venäjän yli Shanghaihin kulkevia lentoja. Niiden operaattorina on Finnairin kiinalainen yhteistyökumppani Juneyao Air.