Thomas Cook Airlines ja Tjäreborg lentävät maakuntakentiltä suoria lomalentoja Kanariansaarille

Thomas_cook_A321_1Tjäreborg lennättää matkailijoita Thomas Cook Airlinesin uusilla Airbus A321-koneilla maakuntakentiltä Turusta, Vaasasta ja Kuopiosta Kanarian saarille.

Lennot maakuntakentiltä Kanarialle on otettu hyvin vastaan. Matkat myydään hyvissä ajoin etukäteen ja varsinkin syyslomamatkat, joulun ja uuden vuoden matkat sekä hiihtolomamatkat varataan aikaisin.

"Lokakuun syyslomien aikaan ajoittuvista matkoista on myyty lähes puolet, joka on hieman enemmän kuin vastaavana aikana viime vuonna", sanoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski.

Tjäreborgin viikoittaiset lomalennot Vaasasta Gran Canarialle alkavat 13. lokakuuta. Lenttoaika reitillä on noin 6 tuntia 20 minuuttia. Lisäksi Tjäreborgin loppukesän ja alkusyksyn suorat lennot Vaasasta Turkkiin jatkuvat 16. lokakuuta saakka. Tjäreborg on lentänyt suoraan Vaasasta Kanariansaarille vuodesta 2005 lähtien.

Turun lentokentältä Gran Canarialle lennetään maanantaisin 10. lokakuuta lähtien ja Teneriffalle tiistaisin 11. lokakuuta lähtien. Lentoaika näillä reitellä on  noin 6 tuntia 15 minuuttia. Tjäreborg on lentänyt suoraan Turusta Kanariansaarille vuodesta 2003 lähtien.

Kuopiosta lennetään Kanarialla koko talven ajan ja lennot Gran Canarialle alkavat taas 12. lokakuuta. Lennot jatkuvat  aina 12. huhtikuuta saakka.  Lentoaika on 6 tuntia 30 minuuttia. Tjäreborg on lentänyt suoraan Kuopiosta Kanariansaarille vuodesta 2004 lähtien.

Lennot lennetään Tjäreborgin tilauslentoyhtiön Thomas Cook Airlinesin uusilla A321-koneilla

Tjäreborg lennättää matkailijoita  Kanariansaarille Helsingistä, Kuopiosta, Vaasasta ja Turusta vieden talvikauden aikana lähes 80 000 suomalaista Gran Canarialle, Teneriffalle ja Fuerteventuralle.