Vastuullinen ilmailu esillä Haaga Helian Future of Aviation -seminaarissa 16. toukokuuta

Airbus_A340_flyingIlmailualan osaajat kokoontuvat jakamaan alansa parhaita käytäntöjä ja ratkaisuja vastuullisesta ilmailusta Haaga-Helian Porvoo Campuksella Future of Aviation –seminaarissa 16. toukokuuta. Kyseessä on jo järjestyksessään kolmas seminaari.

Porvoo Campus avaa ovensa torstaina 16. toukokuuta 2019 kello 10.00 kaikille ilmailun ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille Future of Aviation –seminaarissa, jonka teemana on tänä vuonna Responsible Aviation.

Seminaari järjestetään nyt jo kolmannen kerran. Tapahtuma on saanut ilmailuorganisaatioilta ja muilta sidosryhmiltä tunnustusta maailmanluokan keskustelufoorumina liittyen vastuullisen liiketoiminnan parhaisiin käytäntöihin.

Kattavasta osallistujajoukosta lavalle nousee tänä vuonna kansainvälisesti merkittäviä puhujia esimerkiksi asiakkuusjohtaja Ayça Kolukısa maailman suurimmalta lentokentältä Istanbulista, Raimonds Gruntins kansainvälisestä ilmakuljetusliitto IATA:lta ja Fathi Atti Qatar Airwaysiltä.

Aiheet vaihtelevat tietoturvasta kaikki matkustajaryhmät huomioivaan asiakaspalveluun, toimitusketjun hallinnasta ympäristöjohtamisjärjestelmiin ja työntekijöiden osallistamisesta yritysviestintään.

Seminaarin suunnittelevat ja toteuttavat Haaga-Helian Aviation Business –koulutusohjelman opiskelijat. Koulutusohjelma on Pohjoismaissa ainoa laatuaan, ja sen tunnistavat ilmailualan toimijat sekä Suomessa että ulkomailla.

Seminaariin osallistuminen on maksutonta, mutta vieraiden tulee ilmoittautua ennakkoon.

Future of Aviation –seminaari: www.futureofaviation.fi.