Finnair avaa uuden Premium-luokan loungen Helsinki-Vantaalle

Finnair_lounge_1Finnair avaa keväällä 2014 uuden Premium-luokan loungen Helsinki-Vantaalle. Rakennustyöt on aloitettu nykyisen palkitun Finnair Loungen viereen. Tiloissa voi pistäytyä jopa suomalaisessa saunassa.

Tuleva premium-lounge sijaitsee lentoaseman T2-terminaalin Non-Shengen -alueella portin 36 läheisyydessä. Tilat tulevat Finnair Plus kulta- ja platinakorttien omistajien sekä heidän vieraidensa käyttöön. Lisäksi ovet aukeavat kumppaneiden korttien haltijoille vastaavilla tasoilla.

"Olemme innolla avaamassa uutta loungea meidän eniten lentäville ja uskollisimmille asiakkaillemme. Tavoitteena on pysyä maailman luokan loungetilojen tarjoajana", sanoo Finnairin lounge- ja VIP-palveluista vastaava johtaja Markku Remes.

Uuteen loungetilaan tulee suihkusviitit sekä suomalainen sauna. Sen viereen avataan lisäksi uusi Finnairin Tax-Free -kauppa.

Samalla liikemiesluokan matkustajille, Finnair plus -kortin haltijoille sekä muille lounge-asiakkaille tarjotaan mahdollisuutta laajaan valikoimaan viinejä, oluita ja muita alkoholijuomia kaikissa Finnairin lounge-tiloissa Helsinki-Vantaalla.

Finnair_lounge_2Non-shengen -alueen loungessa on tarjolla myös hienompia alkoholijuomia maksua vastaan. Joseph Perrier Cuvée Royale Brut shampanja on ilmaista Finnairin platinakortin ja kumppaneiden Emerald-tasokortin haltijoille. Lisäksi tarjolle tulee lämpimiä ruokia aamisen, lounaan ja illallisen aikaan

Lounge-palveluiden uudistus on osa Finnairin 90-vuotisjuhlaa. Uudet tilat on suunnitellut suunnittelutoimisto dSign Vertti Kivi & co. Toimisto on suunnitellut Helsinki-Vantaan Fly-in -ravintolan sekä nykyisen Finnair-loungen.

Finnair+Spa+&+Saunas_loSuomalaista saunakokemusta lentoasemalla ei kuitenkaan tarjota ensimmäistä kertaa. Helsinki-Vantaan lentoasemalla avautui joulukuussa 2009 Finnairin innovatiivinen Via Spa -kylpylä Non-Schengen -terminaalin laajennuksen yhteydessä. Via Loungen yhteydessä toiminut Spa suljettiin helmikuussa 2012, koska matkustajat eivät sitä löytäneet.

Kylpylässä oli neljä erilaista saunaa. Perinteisen suomalaisen version ohella tarjolla oli havu- ja kivisauna Alpeilta saksalaisen Paul Haslauerin konseptin mukaisesti. Myös höyrysaunaan pääsi halutessaan. Kuvassa vasemmalla näkyvä mineraalivesiallas tarjosi viilennystä ja ikkunan takana näkyy suomalainen sauna.

 

Lue myös: