Finnair lisää talvikaudelle lentoja ja kohteita Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan verkostoonsa

Finnair_sharklet_ohilentoFinnair vastaa kasvaneeseen kysyntään lisäämällä Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan verkostoonsa lentoja ja kohteita tulevalle talviaikataulukaudelle. Japanin kohteita palautetaan verkostoon ja Dubaihin pääsee A350 -koneilla. Tukholman kaukokohteiden määrä nousee viiteen. Palveluita palautetaan ja Helsinki-Vantaan non-Schengen -alueen Finnair-lounge avataan lokakuun alussa.

Finnair tarjoaa edelleen yhteydet tärkeimpiin Aasian kohteisiinsa lentämällä päivittäin Tokioon, Souliin ja Bangkokiin. Lisäksi Finnair lentää useita kertoja viikossa Singaporeen ja Hongkongiin.

Finnair vahvistaa läsnäoloaan Japanin markkinoilla ja palauttaa verkostoonsa Osakan reitin lokakuussa ja Nagoyan reitin helmikuussa. Finnair aloittaa myös Dubain reittinsä operoinnin laajarunkoisella A350-koneella. 

Finnair vahvistaa yhteyksiään Pohjois-Amerikkaan ja jatkaa lentojaan talvikaudella Chicagoon, jonne on aiemmin lennetty vain kesäkaudella. Finnair jatkaa myös päivittäisiä lentojaan New Yorkiin ja operoi kolme kertaa viikossa Miamiin ja Los Angelesiin.

Helsingistä lennettävien lentojen lisäksi Finnair aloittaa suorat lennot Tukholmasta Los Angelesiin ja New Yorkiin. Jo aiemmin Finnair on kertonut avaavansa reitit Tukholmasta Miamiin, Phuketiin ja Bangkokiin.

Finnair kasvattaa talvikauden aikana lentojen määrää nopealla tahdilla ja yhtiö lentää kahdesti päivässä moniin Euroopan keskeisiin kohteisiin, kuten Amsterdamiin, Müncheniin, Düsseldorfiin, Berliiniin ja Frankfurtiin. Lontooseen ja Pariisiin Finnair lentää kolmesti päivässä. Myös Pietarin viikkovuoroja lisätään talvikaudella.

Finnair tarjoaa useita päivittäisiä yhteyksiä Pohjoismaiden pääkaupunkeihin ja avaa talvikaudella lennot myös Krakovaan ja Gdanskiin. Talvikaudelle Finnair lisää lentoja Espanjan suosittuihin lomakohteisiin ja tarjoaa useita viikkovuoroja Malagaan, Kanariansaarille, Madridiin ja Barcelonaan. 

Kotimaassa Lappi houkuttelee edelleen talvimatkailijoita, ja Finnair mahdollistaa sujuvat yhteydet pohjoiseen lentämällä neljä kertaa päivässä Rovaniemelle, Ivaloon ja Kittilään, sekä kaksi kertaa päivässä Kuusamoon. 

”Olemme iloisia voidessamme taas laajentaa verkostoamme ja mahdollistaa paremmat yhteydet asiakkaillemme. Asiakasmäärien kasvaessa palautamme myös asiakkaille tärkeitä palveluitamme: avasimme Schengen-puolen Finnair Loungen jo elokuussa, ja Finnairin non-Schengen-puolen Lounge aukeaa lokakuun alussa. Olemme myös uudistaneet lentojen ruoka- ja juomatarjoilua,” sanoo Ole Orvér, Finnairin kaupallinen johtaja.

Lue myös: