Finnair lopettaa tuotemyynnin lennoillaan 28.2. - tilattuja tuotteita toimitetaan 18.4. saakka

A350_matkustamo_tarjoiluaFinnair lopettaa tuotemyynnin, eli kosmetiikan, asusteiden, lahjaesineiden ja muiden tuotteiden myynnin lennon aikana kevään 2023 aikana. Samainen muutos koskee myös lennoille tehtäviä ennakkotilauksia.  

Tuotteiden myynti päättyy kaikilla Finnairin lennoilla 28.2.2023, mutta ennakkotilauksia toimitetaan lennoille 18.4.2023 asti.

Jatkossa asiakas voi tilata lennoille ennakkoon aterioita ja lennoilla voi ostaa välipaloja ja juomia. Samoin Finnair Plus -jäsenet voivat edelleen lunastaa palkintoseteleitä ja -tuotteita Finnair Shopista ja tilata tuotteita kotiin.

”Lennonaikaisen tuotemyynnin merkitys asiakkaillemme on vähentynyt viime vuosina”, sanoi Finnairin tuotetarjonnasta vastaava Valtteri Helve.

”Uutisoimme jo keväällä 2020 luopuvamme tuotemyynnistä EU:n sisäisillä lennoillamme osana tavoitettamme vähentää koneiden painoa, ja nyt on aika ottaa seuraava askel. Ruoka- ja juomamyynti lennoilla toki jatkuu, ja sitä myös kehitämme edelleen", jatkoi Helve. 

Loppuunmyyntikampanja käynnistyi 1. helmikuuta ja sen aikana tuotteita voi lentokoneessa ostaa tai tilata ennakkoon tuntuvalla -40 % alennuksella.

Tuotemyyntiä on kampanjan aikana Finnairin kaukolennoilla sekä lennoilla Kanariansaarille, Dubaihin, Egyptiin, Islantiin, Isoon-Britanniaan, Israeliin, Sveitsiin ja Turkkiin. Ennakkotilausmahdollisuus on saatavilla kaikille yli kahden tunnin lennoille. Dohan lennoilla ei ole tuotemyyntiä tai ennakkotilausmahdollisuutta.

“Yhdessä kumppaniemme kanssa olemme voineet tarjota myyntiin laajan valikoiman tuotteita ja myös monet suomalaiset brändit ovat olleet hyvin esillä lennoillamme," kiitti asiakaskokemuksesta ja tuotteista vastaava johtaja Tiina Tissari.