Finnair nimettiin Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi TTG Travel -palkintotilaisuudessa

Finnair_planesFinnair on nimetty parhaaksi eurooppalaiseksi lentoyhtiöksi vuosittaisessa Aasian ja Tyynenmeren TTG Travel Awards -tilaisuudessa Bangkokissa. Täsmällisyys, palvelun laatu ja nopeat vaihtoyhteydet olivat tekijät, jotka nostivat Finnairin Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi TTG:n matkailulehtien lukijoiden keskuudessa.

"Olemme iloisia ja kiitollisia tästä palkinnosta. Tämän vuoden aikana olemme tehneet useita uudistuksia palveluumme, jotta voimme vastata asiakkaidemme odotuksiin entistä paremmin. On ilahduttavaa, että pyrkimyksemme asiakaskokemuksen parantamiseen Euroopan ja Aasian välisessä liikenteessä on huomattu", sanoo Allister Paterson, Finnairin kaupallinen johtaja.

Kaikissa Finnairin koneissa on nyt Marimekon kuoseissa olevat astiat, tyynyt, niskaliinat ja peitot molemmissa matkustusluokissa. Syyskuun puolivälistä lähtien kaukolentojen business-luokan matkustajat ovat voineet nauttia suomalaisten huippukokkien, Pekka Terävän ja Tomi Björckin, luomista ateriakokonaisuuksista. Finnair asentaa uudet, täysin makuuasentoon liukuvat istuimet suurimpaan osaan kaukoliikennelaivastoaan tammikuusta 2014 alkaen.

1. marraskuuta 90 vuotta täyttävä Finnair on erikoistunut Euroopan ja Aasian väliseen lentoliikenteeseen ja tarjoaa suorat lentoyhteydet Helsingistä yli 60 Euroopan ja 13 Aasian kohteeseen. Finnair on ainoa pohjoiseurooppalainen lentoyhtiö, jolla on neljän tähden Skytrax-luokitus. Lisäksi Finnair on yksi Euroopan täsmällisimmistä lentoyhtiöistä.

TTG:n (Travel Trade Gazette) Aasian lehtien järjestämässä äänestyksessä annettiin tänä vuonna 120 000 ääntä.

Kaikki 2013 Trawel Awards -palkinnot: TTG Asia