Finnair palauttaa lentoyhteyden Kiinan Nanjingiin - lentoja kerran viikossa syys-lokakuussa

Finnair_A350_TOFinnair on saanut Kiinan viranomaisilta luvan operoida yhden viikkovuoron Helsingin ja Nanjingin välillä 11. syyskuuta alkaen. Reitti lennetään Airbus A350-900 -koneella 18. lokakuuta asti ja se tukee rahti- ja matkustajaliikenteen kysyntää Kiinan ja Euroopan välillä.

Lennon aikataulu on julkistettu Finnairin myyntikanavissa. Finnair tarjoaa tällä hetkellä sujuvat yhteydet Helsingin kautta noin 30 Euroopan kohteeseen.

”Olen iloinen, että pääsemme lentämään jo toiseen kohteeseen meille erittäin tärkeällä Kiinan markkinalla. Syyskuussa lennämme Manner-Kiinaan kahdesti viikossa ja toivomme pääsevämme pian lisäämään lentoja Kiinaan”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Finnair palautti lentoyhteydet Helsingin ja Shanghain sekä Hongkongin välille heinäkuussa ja nyt siis avataan Nanjing. Normaalioloissa Finnair lentäisi Manner-Kiinassa lisäksi Pekingin Capitalin lentokentälle, Pekingin Daxingiin,Guangzhouhin ja Xianiin.

Finnair lentää yhteensä noin 40 Euroopan ja Aasian kohteeseen ja operoi 80-90 lentoa päivässä. Finnair päivittää liikenneohjelmaansa jatkuvasti kysyntätilanteen mukaan, ja sillä on valmius lisätä lentoja nopeastikin.

Lue myös: