Finnair vastaa kevyesti matkustavien toiveisiin - uusi Light-lipputyyppi

handluggage_1Finnair tuo markkinoille uuden, edullisemman Light-lipputyypin niille matkustajille, jotka matkustavat vain käsimatkatavaroin Finnairin operoimiin Suomen, Skandinavian ja Baltian kohteisiin. Light on myynnissä 17. maaliskuuta 2015 alkaen. Kaikkiin muihin Finnairin lipputyyppeihin ruumaan menevä matkatavara sisältyy edelleen hintaan.

"Finnairin asiakkaiden valinnanvara lipputyypeissä kasvaa, ja asiakas voi valita juuri omia matkustustarpeitaan parhaiten vastaavan lentolipun. Meillä on paljon matkustajia, jotka matkustavat vain käsimatkatavaroin", kertoo Finnairin hinnoittelusta vastaava johtaja Tomi Hänninen.

"Haluamme, että Finnairin lipputyypeistä löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Uusi lipputyyppi on osa jatkuvaa palvelun kehitystä, jolla haluamme parantaa asiakkaan matkustuskokemusta ja antaa asiakkaalle valinnanvapautta", jatkaa Hänninen.

Light-lippuun on kuitenkin mahdollista ostaa ruumaan menevä matkatavara lisämaksusta joko etukäteen tai lentokentällä. Etukäteen, vähintään kaksi tuntian ennen lähtöä ostettuna ruumaan menevä matkatavara on huomattavasti edullisempi jolloin hinta on 10 euroa. Lentoasemalla lisämaksu on jo 30 euroa.

Finnair Plus Silver, Gold ja Platina -korttilaiset voivat ottaa Light-lipulla matkustaessaan mukaan yhden ruumaan menevän matkatavaran ilman lisämaksua.

Finnairin lennoilla peruslipun matkustaja voi ottaa lennolle mukaan yhden 56 cm x 45 cm x 25 cm kokoisen laukun, joka saa painaa kahdeksan kiloa. Käsimatkatavaraksi lasketaan myös kaikki lentoasemalta ostetut tuotteet.

Finnairin lipputyyppivalikoima