Finnair viivästytti Dallasin avausta kesäaikataulukauden 2022 alkuun

A350_Fin_night_1Finnair viivästyttää reittiavaustaan Dallas - Fort Worthiin ja avaa reitin vasta kesäaikataulukauden alkaessa 27. maaliskuuta 2022. Alunperin reittiavauksen oli määrä tapahtua helmikuun alussa.

Koronaviruspandemian moninaiset vaikutukset tuovat haasteita lentoyhtiöille erityisesti alati muuttuvina matkustusrajoituksina. Myös matkustajakysyntä vaihtelee todennäköisesti merkittävästi ja matkustajille on sallittu poikkeuksellisen joustavat ehdot siirtää matkojaan.

Todennäköisesti nämä syyt ovat myötävaikuttaneet myös Finnairin uusimman USA:n reittikohteen avauksen siirtämisessä. Finnair kertoi marraskuussa 2021 avaavansa lennot oneworld-kumppaninsa American Airlinesin tärkeimpään keskukseen Dallas - Fort Worthiin. Lentojen oli määrä käynnistyä neljällä viikkovuorolla 6. helmikuuta 2022 lähtien.

Reittiavaus on kuitenkin siirretty tapahtuvaksi IATA-kesäaikataulukauden alkuun eli 27. maaliskuuta 2022. Tuolloin reitti avataan neljällä viikkovuorolla ja lentopäivät ovat tiistai, torstai, lauantai ja sunnuntai.

Lue myös: