Ilmavoimat sai uuden valmiuspäällikön - myös muita upseereita uusiin tehtäviin

HN_pari_frisianflag_IlmavoimatIlmavoimien uudeksi valmiuspäälliköksi on määrätty everstiluutnantti Markus Leivo. Hän korvaa tehtäväsä Satakunnan lennoston komentajaksi määrätyn eversti Aki Heikkisen. Puolustusvoimain komentaja määräsi upseereita uusiin tehtäviin alkaen 1. maaliskuuta. Mukana on myös neljä Ilmavoimien upseeria.

Puolustusvoimain komentaja on määrännyt seuraavat upseerit uusiin tehtäviin 1 maaliskuuta 2019 lukien.

Ilmavoimien uudeksi valmiuspäälliköksi on määrätty everstiluutnantti Markus Leivo. Hän palvelee tällä hetkellä apulaisosastopäällikkönä operatiivisella osastolla Ilmavoimien esikunnassa. Leivon edeltäjä eversti Aki Heikkinen otti perjantaina 22. helmikuuta vastaan Satakunnan lennoston komentajan tehtävät.

Everstiluutnantti Petri Landkammer on määrätty Tukilentolaivueen komentajaksi Satakunnan lennostoon. Hän palvelee tällä hetkellä osastoesiupseerina Pääesikunnan operatiivisella osastolla.

Everstiluutnantti Tomi Iikkanen on määrätty 11. Hävittäjälentolaivueeseen Lapin lennostoon. Hän palvelee tällä hetkellä strategisen suunnittelusektorin johtajana suunnitteluosastolla Ilmavoimien esikunnassa.

Lue myös uutisemme eversti Aki Heikkisen määräyksestä perjantailta 22.2.2019: