Joulupukki ilahduttaa lentomatkustajia Helsinki-Vantaalla - valmistautuu aaton lentokiireisiin

Joulupukki_2022_3Helsinki-Vantaalla saapuvat lentomatkustajat ottaa vastaa tuttu valkopartainen ja punanuttuinen hahmo. Joulupukki ottaa lentomatkustajat vastaan lentoaseman tuloaulan Luoto-dioraaman äärellä, jota koristavat myös porot ja jouluinen tunnelma. 

Jo noin viikon verran Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulassa viihtynyt joulupukki on ilahduttanut lentomatkustajia laajasti. Erityisen innoissaan joulupukin kohtaamisesta ovat lasten lisäksi olleet myös kansainväliset matkustajat. Lentoposti.fi on seurannut joulukin tuomaa iloa terminaalissa useampaan kertaan.

Joulupukki_2022_5Lentomatkustajille tarjoutuu myös mahdollisuus istahtaa pukin viereen yhteiskuvaan, jossa apuna on myös iloinen joulutonttu. Pääsääntöisesti joulupukki on Luodon äärellä päivisin kello 13.00-19.00.

Pukki on paikalla Helsinki-Vantaalla vielä 23. joulukuuta 2022 saakka, jonka jälkeen alkavat lentokiireet pakettitoimituksiin liittyen ympäri maailmaa.

Ennen lentomatkaa joulupukki suunnitteli vierailevansa myös terminaalin lähtöporttien alueella ja mahdollisesti myös non-Schengen -alueella saakka.

 

Joulupukki_2022_2Joulupukki_2022_4