Käsimatkatavaralla reissuun - Finnair tuo Light-lipun myös New Yorkin reitille

handluggage_1Finnair tuo vain käsimatkatavaran sisältävän Light -lipputyypin nyt myös New Yorkin reittinsä economy-luokkaan. Reitti on osa Finnairin, British Airwaysin, Iberian ja American Airlinesin Atlantin lentojen yhteishanketta, ja yhtiöt tuovat nyt yhdessä vain käsimatkatavaran sisältävän lipputyypin osalle Pohjois-Amerikan reiteistään.

Light-lipputyyppi on vuodesta 2015 lähtien ollut tarjolla vain Finnairin kotimaan lennoilla ja Euroopan lennoilla. Se on Finnairin edullisin lipputyyppi, ja sisältää vain käsimatkatavaran. Ruumaan menevän matkatavaran voi kuitenkin ostaa lisämaksusta Finnairin internet-sivuilta tai vielä lentokentältä. Kaikissa muissa lipputyypeissä ruumaan menevä matkatavara kuuluu lipun hintaan.

“Light-lipputyyppi New Yorkin reiteillä tuo uuden vaihtoehdon asiakkaille, jotka matkustavat kevyesti”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

”Tässä vaiheessa Light-lipun voi ostaa Finnairin New Yorkin reitille ja eräille Atlantic Joint Business -kumppaneidemme reiteille Euroopan ja Pohjois-Amerikan välillä.”

Finnair liikennöi lentoja Pohjois-Amerikkaan Atlantin yhteishankkeen puitteissa yhteistyössä American Airlinesin, British Airwaysin ja Iberian kanssa. Yhteishankkeen avulla asiakkaille tarjotaan enemmän lentovaihtoehtoja, parempia yhteyksiä ja edullisempia hintoja Atlantin ylittävillä reiteillä. Yhtiöt liikennöivät yli 100 päivittäistä edestakaista lentoa Euroopan ja Pohjois-Amerikan välillä.

Finnair Plus Platinum, Gold ja Silver -asiakkaat ja vastaavat oneworld-tasoasiakkaat saavat yhden ruumaan laitettavan matkatavaran lippuun kuuluvan matkatavaran lisäksi. Nämä asiakkaat voivat siis laittaa ruumaan yhden matkalaukun Light-lipputyypillä matkustaessaan. Finnair Plus Gold – ja Silver -tasoasiakkaat saavat tämän edun vain lentäessään Finnairin lennoilla.

Lue myös: