Lentoaseman ja Aviapoliksen toimijat avasivat yhteisen rekrypalvelun

Aviapolis_tekstiHelsinki-Vantaan lentoasema ja Aviapoliksen alue on pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvava työpaikkakeskittymä. Taatakseen osaavan työvoiman saatavuuden kasvun tarpeisiin alueen suurimmat työnantajat avasivat yhdessä Aviapolis työpaikat -palvelun.

Kansainvälinen työympäristö Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Aviapoliksen alueella tarjoaa tällä hetkellä työpaikkoja yli 35 000 henkilölle.

Aviapolis_1"Helsinki-Vantaan lentoasemalla käynnissä olevaan kehitysohjelmaan investoidaan 900 miljoonaa euroa ja sen työllistävä vaikutus on 14 000 henkilötyövuotta. Valmistuessaan vuonna 2020 Helsinki-Vantaa on valmis palvelemaan 20 miljoonaa matkustajaa. Tavoittelemamme matkustajamäärän kasvu tarkoittaa viittätuhatta uutta pysyvää työpaikkaa", kertoo Finavian henkilöstöjohtaja Kaarina Soikkanen.

Aviapolis työpaikat -palvelun pääyhteistyökumppaneita ovat Finnair, Finavia, Norra, LSG SkyChefs, Swissport Finland, Vantaan kaupunki, Opteam, Promotion Point Oy ja Sodexo. Mukana toiminnassa on myös Rajavartiolaitos, Securitas Oy, Staffpoint Oy ja SSP Finland. Toimijat muodostavat yhdessä #AviapolisJobs -työnantajayhteisön.

"Aviapolis on 150 000 ihmisen saavutettavissa junalla alle puolessa tunnissa. Tänne on helppo tulla ja läheltä löytyy mahdollisuuksia myös kohtuuhintaiseen asumiseen. Alueella on vaikka koko perheelle hyvät työmahdollisuudet, lisäksi koulut ja päiväkodit ovat lähellä", kertoo Vantaan kaupungin elinkeinojohtaja José Valanta.

HEL_ilmasta_lokakuu_1Yhteisenä tavoitteena on lisätä nopeasti kasvavan ja kehittyvän alueen työmahdollisuuksien näkyvyyttä, edistää yritystenrekrytointiyhteistyötä sekä markkinoida yhdessä monipuolisia työpaikka- ja uramahdollisuuksia. Yhteistyötä tehdään myös pääkaupunkiseudun korkeakoulujen ja oppilaitosten kanssa.

Helsinki-Vantaan lentoasema-alueen työnantajien ensimmäisenä yhteisenä tapahtumana järjestettiin rekrytointimessut 2. helmikuuta 2016 lentoasemalla.

Aviapoliksen avoimet työpaikat Aviapolis työpaikat -palvelu

 Lue myös: