Manchester-Rovaniemi on yksi easyJetin uusista talvireiteistä

easyjet_A320_250th_1EasyJet avaa tulevalle talvikaudelle kuusi uutta reittiä Englannista. Niistä yksi on reittiavaus Manchesterin ja Rovaniemen välille. Lentoja on marraskuusta lähtien tarjolla kaksi viikkovuoroa talvikauden ajaksi.

EasyJetin uudet talvireitit ovat Machesterista Hurghadaan, Veronaan ja Rovaniemelle. Yhtiön lehdistötiedotteessa kohteiden yhteydessä oli ilmoitettu myös maat, joissa kyseiset kohteet sijaitsevat. Tosin Rovaniemen kohdalla oli Suomen sijasta maininta Lapland. Muut uudet reitit ovat Belfast-Marrakech, Bristol-Hurghada ja Liverpool-Teneriffa.

Rovaniemi_uudistus_2015_santa_1Joulupukin "kotikaupunkiin" Rovaniemelle easyjet avaaa lennot 21. marraskuuta 2019 alkaen. Lentoja operoidaan Airbus A320-koneilla kaksi kertaa viikossa. Lentopäivät ovat maanantai ja torstai.

Edellisenä talvena easyJet avasi reitin Lontoosta Rovaniemelle.

Finavia laajentaa parhaillaan Rovaniemen lentoaseman terminaalia ja valmista on määrä olla talvikaudelle 2019. Matkustajatilat kasvavat nykyisestä 6 000 neliömetristä noin 10 500 neliömetriin. Terminaalilaajennus tuo Rovaniemelle jo kolmannen matkustajasillan.

Lue myös: