Maunu Visuri Flybe Finlandin toimitusjohtajaksi

FlyBe_tailFlybe Finlandin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 20. toukokuuta alkaen Maunu Visuri. Hän siirtyy Flybelle Nordic Global Airlines Oy:sta, jossa hän on työskennellyt toimitusjohtajana. Visurin edeltäjänä vt. toimitusjohtajana työskennellyt Mikko Sundström irtisanoutui henkilökohtaisista syistä helmikuun alussa.

Maunu Visurilla on lähes kahdenkymmenen vuoden työhistoria lentoliikenteen parissa. Hän on toiminut Finnair Aircraft Finance Oy:n toimitusjohtajana sekä useissa johtotehtävissä Finnairilla. Visuri (46) on koulutukseltaan lentotekniikan diplomi-insinööri Helsingin Teknillisestä korkeakoulusta.

Visuri tulee työskentelemään läheisessä yhteistyössä yhtiön hallituksen kanssa ja hän raportoi yhtiön hallituksen puheenjohtajalle John Palmerille. Visurin tavoitteena on kehittää ja tehostaa Flybe Finlandin toimintaa.

Flybe Finland on vuonna 2011 perustettu suomalainen lentoyhtiö ja Suomen suurin kotimaan lentoliikenteen operoija. Flybe Finlandin osakekannasta 60 prosenttia on brittiläisen Flyben ja 40 prosenttia Finnairin omistuksessa.

Yhtiöllä on 10 omaa reittiä Baltiassa ja Pohjoismaissa ja se operoi merkittävää osaa Finnairin Euroopan ja Suomen lennoista. Flybe Finlandin laivastoon kuuluu yhteensä 28 lentokonetta ja lentoyhtiö työllistää noin 700 henkilöä Suomessa.

Flybe Group on Euroopan johtava alueellinen lentoyhtiö, joka lentää 16 maassa yhteensä 171 reittiä.