Norwegian avaa reitin Helsinki-Vantaalta Marokon Marrakechiin

NorwegianNorwegianin avaa 1. marraskuuta suorat lennot Helsinki-Vantaalta Marokkoon. Kerran viikossa operoitavan lennon kohteena on Atlasvuorten juurella ja Muinaisten kauppareittien varrella sijaiseva Marrakech.
"Suomalaiset matkustajat ovat erittäin kiinnostuneita matkustamaan lämpimämmille leveysasteille. Olemme siksi iloisia, että voimme tarjota jälleen uuden kohteen suorilla lennoilla Helsingistä ja siten myös lisää valinnanmahdollisuuksia", sanoo  Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

 Marokossa sijaitseva Marrakech on elävä kaupunki, joka on täynnä kulttuuria ja historiaa. Se on tunnettu myös monista kahviloistaan, ravintoloistaan ja markkinoistaan.

 "Toivotamme matkustajat tervetulleiksi lennoillemme uuteen kohteeseemme Marrakechiin nykyaikaisilla, mukavilla ja entistäkin ympäristöystävällisemmillä lentokoneillamme", jatkaa Ramdahl. 

Lennot lennetään Boeing 737-800 -koneella kerran viikossa lauantaisin. Ensimmäinen lähöpäpivä on 1.11.2017.

Norwegian tarjoaa nykyisin jo yli 40 suoraa reittiä Helsingistä. Vaihtoyhteyksiä on Skandinavian ja Lontoon Gatwickin kautta mahdollistaen tarjonnan yli 150 kohteella Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla.