Norwegianilta 17 uutta talvireittiä - uudet talvikohteet Helsinki-Vantaalta ovat Marrakesh, Agadir ja Hurghada

Nor_737_3Norwegian julkisti 17 uutta reittiä talvikaudelle 2024/2025, joista kolme kolme avataan Helsinki-Vantaalta. Norwegian on julkistusten myötä ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa talvikaudella yhteydet Suomesta Marrakeshiin, Agadiriin sekä Hurghadaan.

Kaikkiaan Norwegian lentää talviaikataulukaudella 2024/2025 eli lokakuun 2024 lopusta maaliskuun 2025 loppuun, yli 200 reittiä 77 kohteeseen. Uusia kohteita talvikaudelle julkistettiin kaikkiaan 17.

Norwegian lentää talvikaudella 2024/2025 Helsinki-Vantaalta Marokon Marrakeshiin ja Agadiriin sekä Egyptin Hurghadaan. Aiemmin toukokuussa Norwegian kertoi avaavansa reitit Rovaniemeltä Gatwickiin ja Müncheniin. Muut Norwegianin uudet reitit avataan Tukholmasta, Göteborgista, Kööpenhaminasta ja Oslosta.

"Olemme operoineet Helsingistä Marrakeshiin ja Agadiriin ennen pandemiaa, mutta emme koskaan aiemmin Egyptiin. Onkin todella hienoa päästä laajentamaan reittiverkostoamme Helsingin osalta tulevana talvikautena. Asiakkaamme ovat odottaneet uusia reittejä ja uskomme, että ne ovat suosittuja etenkin niiden keskuudessa, jotka haluavat matkustaa lämpimillä leveysasteilla talvikuukausien aikana”, sanoi Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Thome Maursund.

Norwegian_737_tails_1Muut uudet reitit ovat Ruotsin osalta Tukholmasta lähtevät Arlanda-Dubai, Arlanda-Agadir ja Arlanda-Hurghada sekä Göteborgin Landvetteristä lähtevät Göteborg-Hurghada, Göteborg-Marrakech ja Göteborg-Teneriffa.

Tanskasta Norwegian avaa reitit Kööpenhamina-Dubai, Kööpenhamina-Kairo, Kööpenhamina-Hurghada, Kööpenhamina-Agadir ja Kööpenhamina-Lanzarote. Norjasta lähtevät uudet reitit ovat Oslo-Dubai, Oslo-Hurghada ja Oslo-Agadir.

Lue myös: