Norwegian avaa uuden solmukohdan Madridiin – lentoja myös Helsinkiin

Norwegian_engineNorwegian jatkaa laajentumistaan Euroopassa ja avaa uuden solmukohdan Madridissa kesän 2014 aikana. Kesäkuusta lähtien Madridista pääsee Norwegianin siivillä myös Helsinkiin kolmesti viikossa.

Muut uudet reitit ovat Madridista Osloon, Tukholmaan, Hampuriin, Varsovaan sekä Lontooseen. Madridin solmukohta on Norwegian viides Espanjassa. Muut solmukohdat ovat Alicantessa, Malagassa, Las Palmasissa ja Teneriffalla.

photo(1)"Päätimme avata uuden solmukohdan Madridiin, jotta pystyisimme vastaamaan suorien lentojen kysyntään pääkaupungin ja muiden tärkeiden eurooppalaiskaupunkien välillä", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

"Mielestämme Madridin päälentoasemalta lähtevä matkustajamäärä on potentiaalisesti merkittävä. On myös strategisesti tärkeää, että Norwegianilla on solmukohta pääkaupungissa. Asemamme Espanjan lentomarkkinoilla nyt ja erityisesti tulevaisuudessa on merkittävä", Kjos jatkaa.

"Norwegianin tulo Madridin Bajarasin lentokentälle on tervetullut uutinen madridilaisille. Yhtiö kasvaa nopeasti tarjoamalla laatua, ympäristöystävällisempiä lentoja ja alhaisia hintoja. Madridin aluehallinto on ylpeä siitä, että Norwegian valitsi pääkentän Euroopan laajentumistaan varten. Madrid on ainutlaatuinen kaupunki sekä matkailijoille että globaaleille yrityksille. Norwegianin ansiosta alueen yhteydet paranevat huomattavasti", sanoo Madridin aluehallintojohtaja Ignacio González.

Kaksi lentokonetta Madridissa ja kuusi uutta suoraa reittiä

Norwegian ottaa käyttöönsä kaksi Boeing 737-800 -konetta Madridissa. Tämän lisäksi yritys rekrytoi paikallisesti 70 pilottia sekä 140 matkustamotyöntekijää. Uudet reitit avataan kesän 2014 aikana.

Lentoaikataulut:

Madrid–Helsinki: kolme kertaa viikossa (ma, ke ja pe) 4.6.2014 alkaen

Madrid–Oslo: kolme kertaa viikossa (ti, to ja la) 3.6.2014 alkaen

Madrid–Tukholma: neljä kertaa viikossa (ma, ke, pe ja su) 4.6.2014 alkaen

Madrid–Hampuri: neljästi viikossa (ma, ke, pe ja su) 4.6.2014 alkaen

Mardid–Varsova: kahdesti viikossa (ti ja la) 3.6.2014 alkaen

Madrid–Lontoo: päivittäin 2.6.2104 alkaen

Madrid–Kööpenhamina: lentojen määrä nousee kolmesta neljään viikoittaiseen lentoon aikavälillä huhtikuu–kesäkuu. Heinäkuusta alkaen Norwegian lentää väliä päivittäin.