Norwegianille kesäsesonkina seitsemän uutta suoraa lentoa Helsingistä

Norwegian_TONorwegian Air Shuttle lisää läsnäoloaan Suomen markkinoilla ja avaa kesäsesonkina 2013 seitsemän uutta suoraa reittiä Helsingistä. Kohdekaupungit ovat Ateena, Budapest, Burgas, Dublin, Dubrovnik, Praha ja Venetsia. Samalla yhtiö lisää vuoroja osalle nykyisistä kohteista, esimerkiksi Alicanteen, Barcelonaan, Malagaan, Nizzaan, Palmaan ja Splitiin.

"Odotamme paljon ensi kesän sesongilta, jonka aikana tarjoamme koko joukon uusia ja jännittäviä kohteita", sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Åsa Larsson.

"Pystymme avaamaan monia erityyppisiä matkakohteita samanaikaisesti, mikä kertoo lentoreittiemme monipuolisuudesta. Toivomme, että yhä useampi suomalainen valitsee matkan uusille koneillamme ja kokeilee lennon aikana ilmaista nettiyhteyttä

Alicante-Oulu

Seitsemän uutta suoraa lentoa seuraavat Oulu-Alicante -reitin julkistamisen vanavedessä. Alicanteen lennetään 1.4.2013 alkaen. Suorat yhteydet Helsingistä Ateenaan sekä Dubrovnikiin alkavat 13.4. ja niitä lennetään alussa kerran viikossa ja myöhemmin keskikesällä kaksi kertaa viikossa. Budapest-reitti avataan 11.4. ja lentoja on kolmesti viikossa: joka tiistai, torstai ja sunnuntai.

Helsinki-Dublin -välin lennot alkavat 12.4. kahden viikkolennon voimin. Samana päivänä alkavat myös Helsingin ja Prahan väliset lennot, joita on kolmesti viikossa: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Helsinki-Venetsia -yhteyttä lennetään kaksi kertaa viikossa keskikesällä ja vuorot alkavat 24.6.

Lisää lentoja nykyisille reiteille

Norwegianin mukaan yhä useampi matkustaja valitsee lennon yhtiön uusilla, ympäristöystävällisillä Boeing 737-800 -koneilla, joissa on mahdollisuus lennon aikaiseen nettiyhteyteen. Yhtiö haluaa vastata kasvavaan matkustajamäärään ja kysyntään lisäämällä monien kesämatkakohteidensa reittilentoja.

Norwegian lentää kesäsesongin aikana mm. kuusi kertaa viikossa Malagaan ja Alicanteen on kahden sijaan kolme viikoittaista lentoa. Barcelonaan yhtiö lentää kesällä kuusi kertaa viikossa. Nizzaan ja Palmaan pääsee aiemman kahden lennon sijaan neljästi viikossa ja Splitiin kolmesti viikossa.

Norwegian lisää kapasiteettiaan myös Pohjoismaissa ja lentää kevään aikana neljä kertaa päivässä Helsingin ja Tukholman väliä. Helsingin ja Oulun välisiä päivittäisiä yhteyksiä tulee olemaan neljän sijaan kuusi.

Lippuja voi ostaa nettipalvelusta 19.12.2012 alkaen.