PIA ry:n SecD-Day 2025 -tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa tammikuussa 2025

PIA_SecDDay_2025_1Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry järjestää seuraavan SecD-Day -tapahtuman Helsingin Messukeskuksessa 29.-30. tammikuuta 2025.  Tapahtuma esittelee suomalaisia teknologisia innovaatioita ja osaamista puolustus-, turvallisuus-, avaruus- ja ilmailualalla.

SecD-Day 2025 -tapahtuma edistää Suomen kokonaisvaltaista turvallisuutta tuottamalla tietoa puolustus-, turvallisuus-, avaruus- ja ilmailuteollisuuden ajankohtaisista aiheista, tuotteista ja palveluista. Kaksipäiväinen kutsutapahtuma koostuu konferenssiohjelmasta ja näyttelystä.

Messukeskus_MessukeskusSecD-Day 2025 -tapahtuma järjestetään tammikuussa 2025 ja tapahtuman areena on uuden yhteistyön myötä Helsingin Messukeskus.

Tapahtuman tavoitteena on tukea Suomen kokonaisvaltaista turvallisuutta lisäämällä tietoa ajankohtaisista aiheista, tuotteista, palveluista, toimijoista ja tuottajista sekä edistää vuorovaikutusta puolustus-, ilmailu- ja turvallisuusyritysten ja alan viranomaistahojen välillä

SecD-Dayn käytännön järjestelyistä, myynnistä ja markkinoinnista vastaa PIA ry:n toimeksiannosta Messukeskus. Tapahtuman ohjelman suunnittelee PIA ry ja tekniikkakumppanina jatkaa Messua Oy.

PIA_Karanko_1”SecD-Day lisää suoraa vuorovaikutusta puolustus-, turvallisuus-, avaruus- ja ilmailualan yritysten ja viranomaistahojen välillä. Uusi tapahtuma sai jo ensimmäisellä järjestämiskerrallaan hyvän vastaanoton, ja sillä on kaikki mahdollisuudet kasvaa merkittäväksi tapahtumaksi jopa koko Pohjois-Euroopan alueella. Siirtyminen Messukeskukseen ja yhteistyö alan johtavan tapahtumajärjestäjän kanssa mahdollistaa tapahtuman pitkäjänteisen kehittämisen ja kasvun”, sanoo Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n pääsihteeri Tuija Karanko.

Ensimmäisen kerran SecD-Day -tapahtuma järjestettiin helmikuussa 2023 ja tuolloin tapahtuma järjestettiin tapahtumakeskus Koskenrannassa.

PIA ry on Suomessa toimivan puolustus-, ilmailu-, avaruus- ja turvallisuusteollisuuden etujärjestö ja Teknologiateollisuus ry:n toimialayhdistys. Vuonna 1994 perustetulla yhdistyksellä on 160 jäsentyritystä. Niiden osaaminen on kiinteä osa sekä Suomen kokonaisturvallisuutta sekä sotilaallista huoltovarmuutta. PIA ry:n mukaan jäsenyritykset tuottavat korkeatasoisia suorituskykyjä kustannustehokkaasti toimien verkostoituneesti kotimaassa ja kansainvälisesti.

”Olemme iloisia siitä, että Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry valitsi meidät kumppanikseen. Vankka kokemuksemme tapahtumien järjestämisestä, toimivat näyttely- ja konferenssitilamme sekä sertifioitu turvallisuusosaamisemme tukee PIA ry:tä ja tapahtumaan osallistuvia puolustus- ja turvallisuusteknologian yrityksiä. Yhdessä pystymme tarjoamaan suomalaiselle puolustusteollisuudelle erinomaisen näyteikkunan”, sanoi Helsingin Messukeskuksen Business Manager Marcus Bergström.