Red Arrowsin lennot jatkuvat Pepsin sinisissä väreissä - Finnairin lennoille luvassa lentotrubaduuri

RAF_Riat_2Kasvaneet kustannukset uhkasivat Englannin kuninkaallisten ilmavoimien Red Arrowsin tulevaisuutta. Ratkaisuksi löytyi uusi sponsori, joka johtaa koneiden maalaamiseen Pepsin väreihin eli sinisiksi. Finnairin lennoille on luvassa uusi positio lentotrubaduuri, joka ilahduttaa matkustajia lennoilla Kanarialle.

 

UK Defence Journal uutisoi Pepsin pelastavan RAF:n Red Arrowsin tulevaisuuden. Taloudellisiin haasteisiin joutuneet ilmailuikonit eli Redsit saavat uuden sponsorin myötä myösuuden ulkoasun. Lentonäytöskaudella 2023 punaiset koneet ovat saaneet tilalle Pepsin siniset värit.

Finnair vahvistaa matkustamopalvelua lentokonetrubaduurilla

Finnair tuo lennoilleen uutta ohjelmaa, kun kotimaan ja Kanariansaarten lennoille tulee lentoristeily-trubaduuri. Ensimmäisenä pestissä aloittaa vuoden koeajalla Joel Hallikainen. Luvassa on matkustajien valitsemia lauluesityksiä sekä iloa vitsikataloogista ja mahdollisuus taivaalliseen hartaushetkeen.

Raja_lintukoira"Pitkäveteisten lentomatkojen aika on päättynyt", kommentoi Joel Hallikainen, joka julkisti hankkeen Facebookissa.


Rajavartiolaitos varautuu muuttuneeseen turvallisuustilanteeseen - rajakoirien tilalle lintukoiria

Rajavartiolaitos luopuu rajakoirista ja soputuu muuttuneeseen turvallisuustilanteeseen. Tilalle hankitaan tuhat lintukoiraa uusien droneuhkien havaitsemiseksi. Lintukoirat toimivat suoraan ulkoisen ja sisäisen turvallisuuden rajapinnassa. Haukkukokeet järjestetään 1.4. kello 12.00 Sotilaskodin parkkipaikalla.


Emirates_SealineEmirates Airline laajentaa risteilybiskekseen

Taivaat jo vallannut Emirates Airline laajentaa ultraluksusristeilyihin uudelle Emirates Sealinella. Tavoitteena on ottaa haltuun myös valtameret. Lipunmyynti avataan 31. kesäkuuta ja avausristeily lähtee Karachiin 1.4.2024.


Eurowings kielsi verkkarit lennoiltaan - avasi vuokrahousupalvelun

Eurowings_verkkaritEurowings pyrkii palauttamaan lentomatkustuksen glamouria ja puuttuu matkustajien ulkoiseen olemukseen. Jatkossa yhtiön lennoille ei enää pääse verkkareissa. Kaikkien matkustajien tulee jatkossa seurata muotia tarkemmin.

Mikäli matkustajan vaatekaapista ei löydy kunnollista päälle pantavaa ei silti pidä hätääntyä. Eurowings vuoraa vaatteita pienellä lisähinnalla. Housuja voi vuokrata jatkossa lähtoportilta, jossa on myös kopit vaatteiden vaihtamiseen.