Ryanair avaa reitit Tampereelta ja Lappeenrannasta Barcelonaan

Ryanair Boeing 737Ryanair, avaa uudet reitit sekä Lappeenrannasta että Tampereelta Barcelonaan Gironan lentokentälle. Reitit aloitetaan keväällä 2013 ja niiden myynti alkaa nyt joulukuussa. Reittejä juhlistetaan halvoilla lipuilla tammikuun aikana ympäri Ryanairin verkostoa."Olemme erittäin iloisia voidessamme avata nämä kaksi uutta reittiä Suomesta ensi kesänä. Barcelona on kauan odotettu kohde sekä Lappeenrannassa että Tampereella ja uskomme että molemmista reiteistä tulee menestys. Tämän hyvän uutisen myötä, toivotamme kaikille suomalaisille matkustajillemme oikein hyvää joulua ja ahkeraa matkustusvuotta 2013!”, kommentoi Ryanairin Pohjoismaiden myynti- ja markkinointipäällikkö Elina Hakkarainen.

 Lappeenrannassa uusi reitti avautuu 31. maaliskuuta ja lento tullaan liikennöimään kahdesti viikossa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Vastaavasti Tampeereella reitti avautuu 2. huhtikuuta ja se tullaan liikennöimään tiistaisin ja lauantaisin. Molemmat uudet kesäreitit tulevat myyntiin huomenna 20. joulukuuta.

”Ryanair juhlistaa näiden uusien reittien avaamista lanseeraamalla erän €8 lippuja tammikuun lennoille ympäri sen Euroopan verkostoa.