SAS avaa ympärivuotisen Helsinki-Malaga - reitin

SAS_tail_1SAS avaa ympärivuotisen reitin Helsinki-Vantaan ja Espanjan Malagan välillä 4. marraskuuta 2017. Lauantaisin lennettävää reittiä operoiraan Airbus A320 ja Boeing 737-800 -koneilla. Uusi reitti mukaanlukien SAS tarjoaa kaikkiaan kymmenen viikottaista lähtöä Malagaan Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

"Malaga on suosittu kohde suomalaismatkustajillamme ja olemme iloisia ilmoittaessamme uuden ympärivuotisen reitin avaamisesta", sanoi SAS:n Ruotsin ja Suomen myyntijohtaja Anders Wahlström

Asiakkaat voivat valita SAS Go ja SAS Plus -luokista, joka tarjoaa pääsyn Helsinki-Vantaan SAS Loungeen, Fast track -turvatarkastuksen sekä ruokaa ja juomaa. Mukaan kuuluu myös matkatavara ja tuplamäärä Euro Bonus -pisteitä.

Uusien reittien lisäksi SAS tuo Euroopan-lennoilleen uudet matkustamot. Niitä asennetaan koneisiin vuosien 2017-2019 aikana. Ensimmäiset valmistuvat vuoden 2017 toisella vuosipuoliskolla ja tarjolle tulee mm. wifi-yhteys, joka mahdollistaa videostriimauksen ja TV:n seuraamisen lennoilla.

SAS:n lennot ovat päivälentoja, kun Finnair lentää Malagaan ainakin nykyisin yöaikaan.

Helsinki – Malaga, SK4307.  lähtö lauantaisin kello  09.45 ja saapuminen kello 13.30
Malaga- Helsinki, SK4308 lähtö lauantaisin kello 14.30 ja saapuminen 20.15