SAS avaa talvikaudelle 2024/2025 uusia reittejä - aloittaa lennot Kööpenhaminasta myös Rovaniemelle

SAS_2023_1SAS vastaa talvikauden 2024/2025 kasvavaan matkustuskysyntään ja avaa viisi uutta reittiä pohjoiseen. Luvassa on reittiavauksia Rovaniemelle, Tromssaan, Kiirunaan ja Sälen-Trysiliin. Uusien reittien lisäksi talvikaudelle on luvassa lisälentoja olemassa oleviin kohteisiin niin etelässä kuin pohjoisessakin.

SAS lentää talvikaudella jo nykyisin Kööpenhaminasta ja Aalborgista Scandinavian Mountainiin (Sälen-Trysil), mutta tulevalla talvikaudella sinne lennetään myös Lontoon Heathrow'lta ja Århusista. Kolme muuta uutta kausireittiä ovat Kööpenhamina-Kiiruna, Lontoo-Tromssa ja Kööpenhamina-Rovaniemi.

SAS lentää Rovaniemelle 2. joulukuuta 2024 - 6. helmikuuta 2025 välisenä aikana kahdesti viikossa. Lentopäivät ovat maanantai ja torstai. SAS lentää Suomessa myös Helsinki-Vantaalle, Turkuun ja Vaasaan.

SAS lisää lentoja myös Kööpenhaminasta, Tukholmasta ja Oslosta Tromssaan, Huippuvuorille, Luulajaan sekä Åre-Östersundiin. Talven tarjonnassa on lentoja myös Keski-Euroopan hiihtokohteisiin kuten Zürichiin, Geneveen, Salzburgiin, Innsbruckiin, Milanoon ja Müncheniin.

Lämpimien kohteiden osalta SAS lisää talvikaudelle 2024/2025 lentoja Gran Canarialle, Teneriffalle ja Agadiriin.

Kaukolentojen osalta kauden aikana on luvassa vähintään neljä viikkovuoroa Kööpenhaminasta Bangkokiin. Joulukuussa reitille tulee viides viikkovuoro ja tammikuun 2025 lopulta maaliskuun alkuun saakka reittiä lennetään päivittäin.

Yhdysvaltoihin tulee päivittäiset yhteydet Kööpenhaminasta Los Angelesiin ja Bostoniin. New Yorkiin lennetään kahdesti päivässä, kun kohteina ovat JFK:n ja Newarkin lentokentät. SAS muuttaa myös aikatauluja tarjotakseen paremmat jatkoyhteydet JFK:ltä. Edellisten lisäksi tarjolla on myös viisi viikkovuoroa Kööpenhaminasta Atlantaan.