SAS ja Turkish Airlines aloittivat codeshare-yhteistyön Suomessa sekä Skandinaviassa

Turkish_Airlines_Airbus_1SAS ja Turkish Airlines aloittivat codeshare-yhteistyön Suomessa ja Skandinaviassa. Yhteistyön myötä Turkish Airlinesin lennonnumerot lisätään lennoille yli 20:een kohteeseen Suomessa ja Skandinaviassa.

Uusi yhteistyö mahdollistaa SAS:n asiakkaiden varata lentoja SAS:n lennonnumeroilla Turkish Airlinesin lennoille Helsingistä, Kööpenhaminasta, Oslosta, Tukholmasta, Göteborgista, Aalborgista ja Billundista Istanbuliin. Jatkokohteita Turkissa ovat  Ankara, Antalya, Dalaman ja Izmir.

"Olemme erittäin iloisia uudesta codeshare-yhteistyöstä Turkish Airlinesin kanssa. Turismi sekä kauppa Skandinavian ja Turkin välillä kasvavat vuosittain kaksinumeroisille luvuilla. Olemmekin erittäin tyytyväisiä tarjotessamme asiakkaillemme kuusi uutta kohdetta Turkissa", sanoo SAS kaupallinen johtaja Joakim Landholm.

Turkish Airlines operoi kolmesti päivässä Kööpenhaminaan ja Tukholmaan sekä kaksitoista viikkovuoroa Osloon ja Helsinkiin. Kahdesti päivässä operoitava Turkish Airlinesin Suomen reitti on Helsinki-Istanbul.

Kaikkiaan lentoja Turkin ja Skandinavian sekä Suomen välillä on viikoittain 80. SAS ja Turkish Airlines kuuluvat Star Allianceen.