SAS siirtyy tarjoamaan Light-luokkaa kevyesti matkustaville

SAS_737_600_at_gateSAS ottaa syyskuussa käyttöön uuden SAS Go Light -lippuluokan, joka tarjoaa edullisen vaihtoehdon kevyesti matkustaville. Kyseessä on uusi lisäys SAS Go ja SAS plus -luokkien oheen. Light-lippu on tarjolla Skandinavian ja Euroopan välisillä lennoilla Suomi mukaanlukien.

SAS Go Light -tuote on suunnattu matkustajille, jotka kulkevat mukanaan vain käsimatkatavara ja haluavat varmistaa matkustavansa alhaisimmalla hinnalla. Uusi tuote tuo matkustajille entistä paremman valikoiman matkailutarpeisiin.

Uusi lipputyyppi oteaan käyttöön 8. syyskuuta 2015. Nykyiset SAS Go ja SAS Plus -lipputyypit säilyvät entisellään.

"Kysynnän kasvu entistä riisutummille ja halvemmille lipputyypeille on kasvussa. Tämän takia tuomme saataville SAS Go Light -lipun, jonka avulla voi matkustaa ilman ruumaan laitettavaa matkatavaraa", kertoo SAS:n  matkustuskokemuksesta ja kanta-asiakkuusohjelmista vastaava apulaisjohtaja Stephanie Smitt Lindberg.

SAS Go light on Kuten kaikki muutkin SAS:n lippuluokat ovat vaihdettavissa 24 tuntia ennen matkaa. Istuinpaikan valinta avautuu 22 tuntia ennen matkaa ja lennolla on tarjolla kahvi tai tee vaihtoehdot. Matkustajat voivat ostaa myös lisäpalveluita, joilla pääsee SAS lounge-tiloihin tai voi ottaa mukaansa lisälaukun.

SAS Eurobonus -kanta-asiakasohjelman jäsenet saavat normaalit edut myös SAS Go light -lipputyypillä. Silver-, Gold- ja Diamond -korttilaiset voivat lisätä uuden luokan lippuihin maksutta yhden laukun.

Syyskuun 8. käyttöönotettava konsepti on aluksi koekäytössä reiteillä Skandinavian ja kuuden Euroopan maan välillä. Mukana ovat Suomi, Ranska, Kreikka, Irlanti, Hollanti ja Espanja. SAS Go Light ei ole tarjolla Skandinavian sisäisillä reiteillä.