We Travel vie lomalaiset maakuntakentiltä Kroatiaan SmartLynxin siivin

Smartlynx_1We Travel lennättää kesäkaudella 2016 suomalaisturisteja usealta maakuntakentältä suuren suosion saavuttaneeseen Kroatiaan. Lennot kaikkiaan kahdeksalta Suomen maakuntakentältä Kroatian Zadariin operoi latvialainen SmartLynx.

Ryhmämatkoihin erikoistunut We Travel on entinen Naantalin matkakauppa. Se on toiminut uudella nimellä syksystä 2015 lähtien. Aiemmin yhteistyötä Kroatian matkojen kanssa tehtiin Scandjetin kanssa. Nyt keskitytään omaan tuotantoon suomalaisten suosikkikohteen kanssa.

"Kroatian matkojen kysyntä on edelleen kasvussa ja siitä pidetään kohteena paljon.
Scandjetin kanssa yhteistyömme on päättynyt kokonaan ja We Travelin tuotanto on kokonaan omaa. Haluamme panostaa kunnolla Suomen markkinoille", kertoo We Travelin Helena Viitala-Kuzmanovski Lentoposti.fi:lle.

Toistaiseksi We Travel on vahvistanut lennot Oulusta, Vaasasta, Kokkola-Pietarsaaresta, Kuopiosta, Jyväskylästä, Lappeenrannasta, Turusta ja Tampere-Pirkkalasta Kroatian Zadariin.

Lennot operoidaan latvialaisen Smartlynxin Airbus A320-koneilla. Sama latvialaisyhtiö on aiemmin lentänyt reittilentoja mm. Finnairille ja lyhyen aikaa toimineelle Snowbird Airlinesille.

Smartlynx on perustettu LatCharter nimellä jo vuonna 1992. Vuosien varrella se on ollut myös Icelandairin omistuksessa. Nykyisin SmartLynx on yksityinen charter-operaattori, jonka laivastossa on 12 Airbus A320-konetta. Yhtiö työllistää latviassa noin 160 henkeä ja 40 virolaisessa tytäryhtiössään. Lentotoimintaa operoidaan latvialaisen ja virolaisen lentotoimintaluvan kanssa.


We Travelin ensimmäiset lentopäivät maakuntakentiltä Kroatiaan


Oulu ja Vaasa 2.5 ( lentoja on kaksi saman päivän aikana)
 Kokkola - Pietarsaari 9.5
 Kuopio 16.5
 Jyväskylä 23.5
 Lappeenranta 30.5
 Turku ja Tampere 6.6  (molemmista kohteista operoidaan kaksi lentoa)

Lue myös: