AirBaltic palauttaa lentoyhteydet Riiasta Tampereelle ja Turkuun 29. maaliskuuta 2021 alkaen

YL-CSL_180419Latvialainen airBaltic julkisti 10. joulukuuta suunnitelmansa tulevalle kesäaikataulukaudelle. Tarjolle tulee kaikkiaan 65 kohdetta Riiasta, joiden mukana ovat 29. maaliskuuta 2021 alkaen myös Tampere ja Turku.

AirBaltic palauttaa IATA-kesäaikataulukauden alkaessa 29. maaliskuuta 2021 lentoyhteydet Riiasta Turkuun ja Tampereelle. Lentoja olisi molempiin kohteisiin ensivaiheessa neljästi viikossa.

Lennot Riiasta Turkuun ja Tampereelle saapuisivat kello 00.35 ja paluulennot lähtisivät kohti Riikaa aamulla kello 05.25 tarjoten jatkoyhteysmahdollisuudet airBalticin reittiverkostoon.

Suunnitellut lentopäivät ovat kesäaikataulukauden käynnistyessä Turusta Riikaan maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Kesäkuusta lähtien reitille on suunniteltu viides viikkovuoro, joka lennettäisiin perjantaisin. Elokuusta alkaen airBalticin suunnitelmissa on lentää Riian ja Turun väliä jo päivittäin.

Lentoja Tampereelta Riikaan on suunnitelmien mukaan tarjolla tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Vuoden 2021 aikana airBaltic suunnittelee avaavansa uudet reitit Riiasta Manchesteriin, Jekaterinburgiin, Jerevaniin sekä Bergeniin ja Trondheimiin. Suunnitelmissa on myös palauttaa lentoyhteydet 17 muuhun kohteeseen, joihin ei voitu lentää kesän 2020 aikana.

Tällä hetkellä airBaltic lentää Riiasta Tallinnaan ja Vilnaan sekä tiettyihin Euroopan liike-elämänkeskuksiin ja lomakohteisiin.

Lue myös: