Aurinkomatkat peruu elokuun pakettimatkat Espanjaan ja Turkkiin sekä Kroatian myös syyskuulta

A321ER_10(päivittynyt 28.7. Klo 13.15) Aurinkomatkat peruu elokuun pakettimatkansa Espanjaan, Kroatiaan ja Turkkiin. Kroatian Splitin-matkat perutaan myös syyskuulta.  Matkanjärjestäjä ottaa asiakkaisiinsa yhteyttä tekstiviestitse maanantain 27.7. aikana. Koronapandemian leviäminen saattaa vaikuttaa merkittävästikin matkakohteisiin mm. muuttuvina matkustusrajoitteina. Myös Finnair vahvisti peruvansa elokuulta lennot Turkkiin ja Kroatiaan.

"Valitettavasti joudumme tekemään päätöksiä lyhyellä aikavälillä. Viranomaisten suositukset sekä koronatilanteen kehittyminen eri kohteissa vaikuttavat päätöksiimme. Pahoittelen, että osalle tieto perutusta matkasta tulee viime hetkellä", sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.  

Aurinkomatkojen asiakkaat voivat halutessaan siirtää matkansa ajankohtaa ja vaihtaa kohdetta tai saada perutetun matkan hinnan takaisin. Aurinkomatkojen asiakaspalvelu on tällä hetkellä kuitenkin ruuhkautunut. 

Koronaviruspandemian eteneminen maailmalla voi vaikuttaa matkustusrajoituksien kautta sekä myös lentoyhtiöiden ja matkanjärjestämien tekemien omien päätösten kautta matkojen toteutumiseen.

Finnair on omistamansa matkatoimisto Aurinkomatkojen ilmoituksen jälkeen vahvistanut peruvansa lennot elokuulta Turkkiin ja Kroatiaan.

Päivitys 28.7. kello 13.15: Lisätty Finnairin vahvistama lentojen peruminen.