British Airways laajentaa SJB-yhteistyötä Finnairin ja Japan Airlinesin kanssa

BA_tailBritish Airways lisää codeshare-reittejä Siberian Joint Business (SJB) yhteistyökumppanien, Finnairin ja Japan Airlinesin lennoille välillä Helsinki ja Tokio, Nagoya sekä Osaka. Codeshare-yhteistyö tuo asiakkaille enemmän joustavuutta Euroopan ja Japanin välisiin lentoihin ja parantaa matkustajien jatkolentomahdollisuuksia.

Codeshare-yhteistyö ja -lipunvaraus alkaa 11. marraskuuta alkaen. Ensimmäinen mahdollinen matkustuspäivä codeshare-lennoilla on 1. tammikuuta 2017. Lippuja voi varata suoraan ba.com -osoitteesta lennoille Helsingistä Tokioon. Niitä operoivat Japan Airlines ja Finnair. Lisäksi tarjolla on myös lentoja  Helsingistä Nagoyaan ja Osakaan, joita liikennöi Finnair.

British Airwaysin Executive Club -kanta-asiakasohjelman jäsenet voivat kerryttää pisteitä näillä uusilla codeshare-lennoilla. Lentojen varaus ja lähtöselvitys hoituvat verkkovarauspalvelun lisäksi kätevästi myös maksuttomalla British Airways -sovelluksella, jonka lataamalla voi esimerkiksi seurata lentotietoja ja varata istuinpaikkoja.

JAL_HK_4British Airways, Japan Airlines ja Finnair ovat yhteistyökumppaneita, joiden palveluihin kuuluu tällä hetkellä  21 suoraa lentoa viikossa Heathrow'n ja Tokion välillä, 7 suoraa lentoa viikossa Frankfurtin ja Tokion välillä, ja 24 reittilentoa viikossa Helsingin ja Tokion, Nagoyan ja Osakan välillä.

"Yhteistyön myötä suomalaisasiakkaamme pääsevät matkustamaan yhä useampaan kohteeseen ympäri maailman. Olemme ylpeitä siitä, että British Airways on tarjonnut lentoja Japaniin jo yli 60 vuoden ajan ja iloitsemme syvenevästä yhteistyöstä Finnairin ja Japan Airlinesin kanssa uuden codeshare-yhteistyön myötä", sanoo British Airwaysin Pohjois-Euroopan Regional Commercial Manager Peter Rasmussen .

British Airwaysillä on tällä hetkellä codeshare-lentoja Japan Airlinesin kanssa yli 30 eri reitillä mukaan lukien Tokion ja Fukuokan, Sapporon ja Okinawan väliset lennot. Finnairin kanssa British Airwaysilla on codeshare-lentoja yli 15 reitillä mukaan lukien lennot Helsingin ja Rovaniemen sekä Vilnan välillä.

    British Airways lentää päivittäin Lontoon Heathrow’lta Tokion Naritaan ja Hanedaan. Finnair lentää päivittäin Helsingistä Tokioon ja talvikauden ajan 5 kertaa viikossa Helsingin ja Osakan sekä Helsingin ja Nagoyan välillä.  Japan Airlines puolestaan lentää päivittäin Tokiosta Lontoon Heathrow’lle, Helsinkiin, Frankfurtiin ja Pariisin Charles de Gaulleen.

Uusien codeshare-lentojen numerot ovat seuraavat:

Narita - Helsinki: BA*3448 flight number onto JL414
Helsinki - Narita: BA*3449 flight number onto JL413
BA6094      AY80     NGOHEL
BA6093     AY79     HELNGO
BA6085     AY73     HELNRT
BA6084     AY74     NRTHEL
BA6087     AY77     HELKIX
BA6086     AY78     KIXHEL