Finnairin uusi Schengen-alueen lounge avautuu Helsinki-Vantaalla

Finnair-Lounge_entrance_1Finnair avaa uudistuneet loungetilat Helsinki-Vantaan lentoaseman Schengen-alueella 6. lokakuuta kello 6.00. Uudistettu lounge soveltuu erinomaisesti niin rentoutumiseen kuin työskentelyynkin, sillä sinne on tuotu useita erilaisia työpisteitä ja oleskelutiloja.

 Finnair-Schengen-Lounge_1Helsinki-Vantaalla Schengen-alueen porteilla 23-26 sijaitsevat Finnair Lounge ja Lounge 2 yhdistettiin remontissa yhtenäiseksi lähes 1 000 neliömetrin tilaksi, jossa on 250 asiakaspaikkaa. Paikkamäärä lisääntyi uudistuksessa yli 40 prosentilla.

Tilaan rakennettiin myös suihkuhuoneet sekä lasten leikkitila. Nyt valmistuneiden lounge-tilojen remontointi aloitettiin heinäkuussa 2014.

Lounge-tiFinnair-Schengen-Lounge_2loihin pääsevät Finnairin businessluokan asiakkaat sekä Finnair Plus Silver-, Gold- ja Platinum -jäsenet ja oneworld Emerald- ja Sapphire -jäsenet. Sisäänpääsyn voi myös ostaa loungen vastaanotosta.

Helsinki-Vantaan Finnair lounge-tilojen uudistus on valmis, sillä elokuussa avattiin uudistettu lounge myös non-Schengen -terminaalissa.

Finnair-Schengen-Lounge_3Helsinki-Vantaan lentoaseman Finnair-lounget tarjoavat lentomatkustajille yhteensä yli 500 asiakaspaikkaa. Toteutettu lounge-palveluiden uudistus on osa Finnairin 90-vuotisjuhlaa.


Finnair lämmittää terminaalissa myös saunaa

Elokuussa avattu uusi Premium Lounge täydentää Finnairin non-Schengen-alueen loungea. Suomen luonto oli inspiraationa tälle 122-paikkaiselle loungelle, jossa on erikoisuutena tarjolla myös suomalainen sauna. Toteutuksessa on käytetty muuntuvan tilan Space Alive -konseptia.

Lounge_tilat_3Premium lounge on avoinna Finnair Plus Gold- ja Platinum-jäsenille sekä muiden oneworld-yhtiöiden vastaavien tasojen asiakkaille. Normaali non-schengen-lounge on avoinna Finnairin businessluokan asiakkaille sekä Finnair Plus Silver-, Gold- ja Platinum -jäsenille ja oneworld Emerald- ja Sapphire -jäsenille. Sisäänpääsyn voi myös ostaa loungen vastaanotosta.

Suomen päälentoasemalla on samanaikaisesti käynnissä myös Finavian mittava palvelu-uudistus. Lentoaseman ravintolatarjonta monipuolistuu ja terminaalissa avataan uusia kansainvälisten huippubrändien myymälöitä. Tavoitteena on vastata nykyistä paremmin kasvavan ja kansainvälistyvän matkustajakunnan kysyntään.

Lue myös: