Flybe Finland yhteistyöhön Booking.comin kanssa

flybe_ATRFlybe Finland ja maailman johtava online-majoitusvarauksia välittävä Booking.com ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Vastedes Flyben asiakkaat voivat lentojen lisäksi varata myös majoituksen hyödyntämällä Flyben verkkosivuilla olevaa Booking.comin hotellihakua.

Booking.comin haku kattaa yli 500 000 majoitusmahdollisuutta kaikentyyppisissä majoituspaikoissa aina pienistä bed & breakfast -paikoista huoneistoihin ja viiden tähden luksushotelleihin ympäri maailman. Varauspalvelu on maksuton ja useimmissa tapauksissa huoneet voi peruuttaa ilmaiseksi.

”Hyvä etukäteissuunnittelu edesauttaa matkan onnistumisessa. Yhteistyömme myötä hotellin varaaminen uusittujen verkkosivujemme kautta on yhtä helppoa kuin lentojen. Koko matkan saa näin varattua yhdestä paikasta”, kertoo Flyben tuotteista ja yhteistyökumppanuuksista vastaava Perttu Soininen.

Tutustumiskampanjana Flybe arpoo lokakuun ajan joka viikko yhtiön sivuilta hotellin varanneiden kesken yhden voittajan, joka saa rahat takaisin jo varaamistaan hotellista ja Flybe-lennoista. Kaikki majoituksen varanneet osallistuvat automaattisesti arvontaan.