Kahdeksan matkatoimistoa poistettiin valmismatkaliikerekisteristä

rannalleKilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkaliikerekisteristä on poistettu 1.1.2013 alkaen kahdeksan matkatoimistoa, joiden toiminnan katsotaan loppuneen. Rekisteristä poistettu yritys ei saa enää harjoittaa valmismatkaliiketoimintaa.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto ylläpitää rekisteriä Suomessa toimivista valmismatkaliikkeistä. Valmismatkaliikkeistä annetun lain mukaan viraston on poistettava rekisteristä yritykset, jotka ovat lopettaneet toimintansa. Rekisteristä poistetulla yrityksellä ei ole oikeutta harjoittaa valmismatkaliiketoimintaa, ellei se ilmoittaudu rekisteriin uudelleen.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on poistanut 1.1.2013 alkaen valmismatkaliikerekisteristä seuraavat kahdeksan yritystä, joita se ei ole tavoittanut useista yrityksistä huolimatta ja joiden toiminnan voidaan katsoa lakanneen.

Rekisteristä poistetut yritykset ovat Gallialaisten Retket / Binaud Pascal,
Gambia-Matkat Oy Ab Ltd, Kainuun Elämysmatkat Ky,  Länsi-Suomen Luontomatkailu Oy,  RD COMPANY Oy,  Suomen Kausimatkat Oy, Suunnittelutoimisto Projektori / Björkroth Tomas Mikael,  Oy Trail & Game Finland Ab.

Yrityksille annettiin mahdollisuus ilmoittaa toimintansa jatkumisesta julkaisemalla kuulutus Virallisessa lehdessä 10.12.2012 ja Kuluttajaviraston verkkosivuilla 11.12.2012.

Ennen valmismatkan ostamista kannattaa aina tarkistaa, että matkatoimisto löytyy Kilpailu- ja Kuluttajaviraston ylläpitämästä matkatoimistorekisteristä.

Matkatoimistorekisteri


Lue myös: