Lufthansa aloittaa päivittäiset lennot Helsingistä Düsseldorfiin

Lufthansa lentää 25.3.2012 alkaen päivittäin Helsingistä Düsseldorfiin. Lufthansan uusi aikataulu tarjoaa eniten lentoyhteyksiä Suomesta yhtiön historiassa.

Uusi päivittäinen lento Helsingistä Düsseldorfiin täydentää Lufthansan lentotarjontaa Suomesta Saksaan 25.3.2012 alkaen. Päivittäinen reitti lennetään Boing 737-500-koneella muodista ja markkinoinnista tunnettuun saksalaiskaupunkiin. Lennot vahvistavat Lufthansan Suomen tarjontaa ja ovat jatkoa äskettäin esitellyille 3.6.2012 alkaville päivittäisille lennoille Berliiniin.

“Suomalaisten matkustajien määrä Lufthansan lennoilla on kasvanut, ja Helsinki on meille yksi tärkeimmistä lentokentistä Pohjois-Euroopassa. Tehtävänämme on vastata kysyntään tarjoamalla lisää lentoja ja kohteita”, kertoo Lufthansan Suomen ja Baltian johtaja Marek Kuchta.

“Lufthansa aloitti toimintansa Suomessa huhtikuussa 1968, ja meillä on nyt ennätysmäärä lentoja Suomesta. Meillä on yhteensä yhdeksän päivittäistä yhteyttä Frankfurtiin, Müncheniin, Berliiniin ja Düsseldorfiin. Laajentumisen avulla uskomme pystyvämme jatkamaan viime vuosien kasvu-uralla”, hän jatkaa.

Lippujen hinnat sisältävät matkatavarakiintiön sekä hyvän tarjoilun ilmaisine juomineen.

Helsinki-Vantaa–Düsseldorf

Lentokentät ja aikavyöhyke (kesäaika)

Helsinki-Vantaa (HEL) (UTC +3 tuntia)
Düsseldorf A-terminaali (DUS) (UTC +2 tuntia)

Aikataulu (kaikki ajat ovat paikallisia, kesäaika)
Alkaen 25.3.2012

Lähdöt Helsingistä (päivittäin)
LH2971 Helsinki 13:10 – Düsseldorf 14:40

Lähdöt Düsseldorfista (päivittäin)
LH2970  Düsseldorf 09:05 – Helsinki 12:25

Lentoposti.fi kertoi Lufthansan reittiavauksesta marraskuussa 2011: