Lufthansan lomalentoyhtiö Discover Airlines laajentaa verkostoaan Suomessa Kittilään ja Norjassa Altaan

DiscoverAirlines_A320_1Discover Airlines laajentaa reittiverkostoaan ja uusina kohteina talvikauden 2024/2025 tarjontaan tulee Suomessa Kittilä ja Norjassa Alta. Uudet pohjoisella napapiirillä sijaitsevat kohteet tuovat merkittävästi kontrastia lomalentoyhtiön nykyisiin aurinkolomakohteisiin nähden. Kesäaikataulukaudella Discover Airlines lentää jo aiemmin julkistetun mukaisesti myös Norjan Evenesiin.

Lomalentoyhtiö Discover Airlines vastaa uusilla pohjoisilla kohteillaan matkustajien ja matkatoimistoiden kasvavaan kysyntään suorista lennoista näille alueille. Yhtiö aloittaa talvikaudella 2024 lennot Frankfurtista Kittilään, jonne lennetään kerran viikossa. Norjan Altaan lennetään Frankfurtista kahdesti viikossa.

DiscoverAirlines_A320_BusinessDiscover Airlines lentää Kittilään 20. joulukuuta 2024 alkaen aina 28. maaliskuuta 2025 saakka. Kerran viikossa operoitavan reitin lentopäivä on perjantai. Lentoaika Frankfurtista Kittilään on noin 3,5 tuntia.

Kittilään Discover Airlines lentää 180-paikkaisilla A320-koneilla.

Norjan Altaan Discover Airlines lentää 16. joulukuuta alkaen aina 27. maaliskuuta 2025 saakka. Lentopäivät Altan ja Frankfurtin välillä ovat torstai ja sunnuntai. Lentoaika kohteiden välillä on noin 3,5 tuntia. Discover Airlines on ainoa saksalaisoperaattori, joka tarjoaa lentoja Altaan.

Lufthansa-konserni uudelleenbrändasi lomalentoyhtiönsä syyskuussa 2023, jolloin Eurowings Discover sai uuden nimen ja ilmeen. Discover Airlines toimii Frankfurtissa ja Münchenissä täydentäen olemassa olevaa tarjontaa kasvavalla lomamatkasegmentillä. Yhtiö operoi nyt 24 lentokoneella ja työllistää noin 2000 henkilöä. Kesällä 2024 laivastossa on määrä olla 15 A320- ja 12 A330-konetta.

Discover Airlines kilpailee lomalentoasiakkaista erityisesti saksalaisen Condorin kanssa, joka raikasti omaa ilmettään huhtikuussa 2022 eri värisillä ja raidallisilla lentokoneilla. MH

Lue myös: