Norwegian avaa reitit Helsinki-Vantaalta Tel Aviviin ja Gdanskiin

Norwegian_TONorwegian laajentaa toimintaansa Suomessa ja lanseeraa uudet suorat reittilennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tel Aviviin lokakuussa 2018 ja Gdanskiin marraskuussa 2018.  Tel Aviviin lennetään kahdesti viikossa ja Gdanskiin kerran viikossa.

 Norwegian aloittaa tulevana syksynä suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Gdanskiin ja Tel Aviviin. Norwegian on aiemmin tänä vuonna kertonut kahdesta uudesta suorasta Helsinki-Vantaalta lennettävästä reitistä, uusista reiteistä Krakovaan ja Agadiriin. Lisäksi yhtiö on ilmoittanut lisäävänsä lähtöjä talvikaudella useisiin suosittuihin kohteisiin.

 "Suomen markkinat ovat meille tärkeät ja olemme iloisia, että voimme jälleen lanseerata kaksi uutta reittiä Helsingistä ja tarjota näin suomalaisille matkustajille aiempaakin enemmän valinnanmahdollisuuksia. Suomessa on suuri kiinnostus joustavia ja edullisia lentolippujamme kohtaan. Toivotamme matkustajat tervetulleiksi lennoillemme uusilla ja polttoainetehokkailla lentokoneillamme", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Helsinki-Vantaa (HEL) – Gdansk (GDN) liikennöidään kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja perjantaisin 29. lokakuuta 2018 alkaen.

Helsinki-Vantaa (HEL) – Tel Aviv (TLV) liikennöidään kerran viikossa lauantaisin 3. marraskuuta 2018 alkaen.