Norwegianin kanta-asiakasohjelmalla jo yli 4 miljoonaa jäsentä

Norwegian_planesNorwegianin kanta-asiakasohjelmassa on jo yli neljä miljoonaa jäsentä ja jäsenmäärä kasvaa yhtiön mukaan päivittäin 2000 uudella jäsenellä. Se tarkoittaisi vuosittain jopa 730 000 jäsenen kasvuvauhtia. Suomalaisia jäseniä Norwegian Reward -bonusohjelmalla on jo yli 300 000.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että neljä miljoonaa matkustajaa on liittynyt Norwegian Reward -ohjelmaan. Kasvu on ollut suurta uusilla markkinoilla, erityisesti Englannissa ja Espanjassa. Bonusohjelma kasvaa noin 750 000 jäsenellä joka vuosi, mikä vastaa 2 000 uutta jäsentä joka päivä. Asiakasuskollisuus on meille tärkeää ja teemme parhaamme, jotta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen tuotteen alhaisimmalla mahdollisella hinnalla", sanoo Norwegian Reward -ohjelman päällikkö Brede Huser.

Vuonna 2015 Norwegian Reward -ohjelmaan tehtiin suuri panostus, jotta bonusohjelma on entistäkin joustavampi jäsenille. Joka kerta, kun Norwegian Reward -jäsen lentää, varaa hotellin tai vuokraa auton valikoitujen yhteistyökumppanien kautta, ansaitsee hän CashPoint-pisteitä. Pisteet voi käyttää lentovarausten maksuun ilman minkäänlaisia rajoituksia.

"Norwegianin bonusohjelma mahdollistaa CashPoint-pisteiden ansaitsemisen riippumatta siitä, kuinka usein lentää. Matkustajat voivat käyttää keräämänsä CashPoint-pisteet koska tahansa, mihin tahansa tuotteisiimme ja CashPoint-pisteillä varauksen voi tehdä mille paikalle tahansa koneessa, kuten muutkin matkustajat. Tämä on täysin ainutlaatuista kaikkiin muihin asiakasuskollisuusohjelmiin verrattuna", jatkaa Huser.

Norwegian Reward CashPoint-pisteitä voi ansaita kaikista Norwegianin lentovarauksista ja kaikista Norwegian Reward -partnereilla tehdyistä ostoksista. Pisteet voi käyttää lentolippujen maksuun. Kanta-asiakas -ohjelman voi yhdistää myös Bank Norwegianin luottokorttiin ja ansaita pisteitä kaikista luottokorttiostoksista.  Muut tarjolla olevat edut ovat alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta, hotellivarauksista ja muista palveluista.