Suomalainen Jetflite liittyy kansainväliseen AirClub-allianssiin

Falcon_7X_1Kotimainen Wihuri-konserniin kuuluva liikennelentoyhtiö Jetflite liittyy kansainväliseen AirClubiin, joka on johtava liikesuihkukoneoperaattoreiden allianssi. Kahdeksan jäsenyhtiön ja yli sadan liikesuihkukoneen laivaston tarjoamat palvelut kattavat kaikki mantereet.

AirClub toivottaa Jetfliten ilolla jäsenekseen tarjoamaan laadukkaita lentoliikenneyhteyksiä asiakkailleen.

"AirClubin intohimona on ilmailu, sitoutuminen yhtiöön, työtovereihin ja asiakkaisiin.  Arvostamme korkealaatuisia ja yksilöllisiä palveluita tarjoavan Jetfliten palveluita", sanoo AirClubin operatiivinen johtajaDennis Göppel.

Falcon7X_Riquelme_1Suomalainen liikesuihkoneoperaattori Jetflite perustettiin yli kolme vuosikymmentä sitten osaksi Wihuri-konsernia. Yhtiö on yksi ensimmäisistä operaattoreista, jotka lensivät liikesuihkukoneilla Venäjälle ja IVY-maihin.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta toimiva Jetflite tarjoaa VIP- ja tilauslentoja sekä ambulanssilentoja kaikkialle maailmassa. Yhtiöllä on myös oma huolto-organisaatio.

"Venymme aina asiakkaidemme tarpeisiin  ja olemme iloisia voidessamme jakaa arvomme AirClub-allianssin kanssa", sanoo Jetfliten johtaja Elina Karjalainen.

Falcon7x_CA_2 AirClub perustettiin Genevessä lokakuussa 2012. Se on johtaja liikesuihkuoperaatioita tarjoava allianssi. Jäsenyhtiöt toimivat korkeimpien ilmailualan stanndardien mukaisesti varmistaen asiakkaiden ja työntekijöidensä turvallisuuden.

AirClub-allianssin muut jäsenyhtiöt ovat ACM Air Charter, Air Alsie, Air Hamburg, Flyinggroup, GlobeAir, Prime Jet ja PrivatAir.

 

Lue myös:

Artikkeli: Luksusta lentämiseen - Jetfliten uusi Falcon 7X

Artikkeli: Oma aikataulu ja suorat lennot - liikelentämisellä on vakaa kysyntä