Tjäreborgin lentoyhtiön Thomas Cook Airlines Skandinavian matkustamouudistus valmistui

TJA_TCAS_cabin_1Tjäreborgin lentoyhtiö Thomas Cook Airlines Scandinavia on ottanut käyttöön viime syksyn ja talven aikana kuusi uutta Airbus 321-lentokonetta. Lisäksi lentoyhtiön kaikkien muiden koneiden matkustamot on uudistettu kokonaan.

Koneiden matkustamoiden täydellinen uudistaminen aloitettiin viime syksynä ja nyt 14 miljoonaa euroa maksaneet uudistustyöt on nyt saatettu loppuun.

Matkustamoiden uudistamisen myötä vaihdettiin kaikkiin Airbus A330-sarjan pitkän matkan koneisiin mm. uudet ergonomiset istuimet, joiden ansiosta matkustajilla on enemmän jalkatilaa. Lentokoneiden viihdejärjestelmä uusittiin myös ja jokaisen istuimen selkänojassa on 8,9 tuuman korkean resoluution kosketusnäytöt.

Uusi viihdejärjestelmä tarjoaa kattavan valikoiman elokuvia, useita tv-ohjelmia sekä yli 300 albumia käsittävän musiikkikanavan. Jokaisessa istuimessa on myös USB-portti esim. mobiililaitteen lataamista varten.

 TJA_TCAS_cabin_2Tjäreborgin tilauslennot Phuketiin lennetään Thomas Cook Airlines Scandiavian uusituilla A330-200 koneilla, joissa economy-luokan lisäksi on 49 Royal-luokan paikkaa.

Tjäreborgin tilauslennot Helsingistä, Kuopiosta, Vaasasta ja Turusta Gran Canarialle ja Teneriffalle sekä Helsingistä Madeiralle lennetään viime talven tapaan upouusilla, viime talvena käyttöön otetuilla Airbus A-321 -koneilla.

"Lentomatka on loman ensimmäinen ja viimeinen osa, ja siksi on erityisen tärkeää, että lentomatka on mahdollisimman miellyttävä. Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja siksi tuntuukin erityisen hyvältä, että voimme nyt tarjota asiakkaillemme 13 uutta tai täysin uudistettua lentokonetta", sanoo Tjäreborgin toimitusjohtaja Regina Sippel.

Lue myös: