Uusi 1400-neliömetrinen Dufryn Duty Free -myymälä avautui joulukuussa Helsinki-Vantaan lentoasemalle

HEL_Dufry_1Helsinki-Vantaan kehityshankkeet etenevät ja nyt terminaaliin on avattu uusi Dufryn Duty Free -myymälä, joka tarjoaa laajan tuotevalikoiman suomalaisten ja kansainvälisten matkustajien tarpeisiin. Uudistukset jatkuvat ja porttialueelle on odotettavissa myös uusi ravintolamaailma.

Uusi 1400 neliömetrin kokoinen Duty Free -myymälä avattiin Helsinki-Vantaan lentoasemalla joulukuussa 2022. Sen suunnittelusta on vastannut Finavian lisäksi Sveitsissä pääkonttoriaan pitävä Dufry AG. Kaikkiaan Dufry-konsernilla on 2300 Duty Free ja Duty Paid -myymälää lentoasemilla, risteilyaluksilla, satamissa ja muissa matkailuun keskeisesti liittyvissä kohteissa 66 maassa ympäri maailman.

HEL_Dufry_2Helsinki-Vantaan lentoaseman porttialueelle avattu myymälä on Dufryn ensimmäinen Mind.Body.Soul -hyvinvointikonseptin mukainen myymälä Euroopassa. Tarjolla on erityisesti kehon ja mielen hyvinvoinnin tuotteita. Vastaavia konsepteja on avattu maailmalla vasta kaksi ja ne sijaitsevat Brasiliassa sekä Jordanissa.

Uuden Duty Free -myymälän avautuminen on osa Finavian laajempaa uudistusta Helsinki-Vantaan lentoaseman porttialueella. Lähitulevaisuudessa alueelle odotetaan rakentuvan myös uusi ravintolamaailma. Sen on määrä nousta entisen Duty Free -myymälän paikalle. Kehitysohjelman odotetaan valmistuvan vuoden 2023 aikana.