Vartiolentolaivue pitää avoimet ovet uudessa Helsinki-Vantaan tukikohdassa 13. toukokuuta

Raja_portti_2017Rajavartiolaitoksen Vartiolentolaivueen uusi tukikohta toi lisää helikopteritoimintaa Helsinki-Vantaalle ja sen ympäristöön. Suurelle yleisölle tarjoutuu lauantaina 13. toukokuuta mahdollisuus tutustua Vartiolentolaivueen toimintaan ja helikopterikalustoon, kun tukikohdassa järjestetään avoimien ovien tapahtuma.
Yleisöllä on mahdollisuus tutustua uuteen Vartiolentolaivueen Helsinki-Vantaan tukikohtaan 13.toukokuuta 2017 kello 1300-1500 välisenä aikana. Tukikohta sijaitsee lentokentän itäpuolella osoitteessa Tullimiehentie 16,  01530  Vantaa.

Raja_FATO_lokakuuTutustumiskierroksen aikana pääsee vierailemaan helikopterihalleihin joissa on esillä lentokalustoa sekä mahdollisuus saada tietoa helikoptereiden lentoreiteistä lentoaseman lähialueilla.

Tutustuminen tapahtuu omatoimisesti. Tiloissa on opasteiden lisäksi Vartiolentolaivueen sekä Finavian henkilökuntaa vastaamassa kysymyksiin. Kierrokseen on syytä varata noin tunti.


Käytännön ohjeita tutustumiskierrokselle

 Raja_tukikohta_lokakuu_2016_etupuoliPysäköinti tapahtuu tukikohdan ulkopuolella sijaitsevalla hiekkakentällä. Yleisön kannattaa tulla paikalle hyvissä ajoin, sillä vierailijoita ei oteta sisään enää portin sulkemisen jälkeen.

Tukikohdassa ei ole mahdollisuutta tavaransäilytykseen. Vierailijoiden kannattaa huomioida, että päällysvaatteita tulee pitää mukana kierroksen ajan. Isoja laukkuja tai reppuja ei voi ottaa kierrokselle mukaan. Sisään ei myöskään ole mahdollista tuoda lastenvaunuja.

Tutustumiskierros päättyy käyttöhalliin joka sijaitsee rakennuksen länsipäässä josta yleisö poistuu pihamaalle.

Lue myös: