airBaltic lentää toukokuusta lähtien Tampere-Pirkkalasta Nizzaan ja Milanoon

 AB_A220_apron_3airBaltic julkisti uusia kohteita Tampere-Pirkkalan liikenteen solmukohdastaan. Latvialaisyhtiö avaa toukokuussa suorat lennot Nizzaan ja Milanoon. Molempiin kohteisiin on luvassa kaksi viikkovuoroa.

”Muutaman kuukauden kuluttua vietämme Tampereen tukikohtamme ensimmäistä vuosipäivää, ja toistaiseksi suomalaisten matkustajien kysyntä on vastannut odotuksiamme. Menestyksen jälkeen me airBalticilla olemme innoissamme voidessamme lisätä nämä kaksi kaunista kaupunkia reittiverkostoomme, sillä sekä Nizza että Milano ovat erittäin suosittuja matkailuvaihtoehtoja", sanoi airBalticin toimitusjohtaja Martin Gauss.

 Lennot Tampereen ja Nizzan välillä alkavat 2. toukokuuta 2023 ja lentoaika on 3 tuntia 35 minuuttia. Tampereen ja Milanon väliset lennot alkavat 4. toukokuuta 2023 ja lentoaika on 3 tuntia 45 minuuttia. airBaltic lentää reittejä Airbus A220-300 -koneilla.

 "Toivomme, että tänä vuonna matkustajakysyntä kasvaa vähitellen entisestään, joten saatamme ajan mittaan avata lisää uusia kohteita erilaisiin yrityskeskuksiin ja vapaa-ajankohteisiin", toivoi Gauss.

airBaltic lentää Tampere-Pirkkalasta nykyisin Kööpenhaminaan, Müncheniin, Amsterdamiin, Malagaan ja Rodokselle. Lennot Riikaan tarjoavat jatkolentoja airBalticin reittiverkostossa yli 70 kohteeseen.