Aviapoliksen hotellin vuokraa Nordic Choice Hotels - nimeksi Clarion Hotel Helsinki Airport

hotelli_aviapolis2Norjalainen Nordic Choice Hotels avaa uuden hotellin pääkaupunkiseudulle. Clarion Hotel Helsinki Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa. Hotelli avaa ovensa lokakuussa 2016 ja se on osa Nordic Choice Hotelsin laajentumissuunnitelmaa. Tavoitteena on avata Suomeen kymmenen hotellia seuraavan viiden vuoden aikana.

Hotelli on noussut Aviapolis-alueelle aivan rautatieaseman pohjoisen sisäänkäynnin viereen (kuva yllä). Samalla tontilla on myös toimistorakennus.

Viime keväänä norjalainen Nordic Choice Hotels kertoi tavoitteestaan laajentaa toimintaansa Suomen hotellimarkkinaan avaamalla hotellin Helsingin Jätkäsaareen. Toinen Helsinki-Vantaan läheisyyteen avattava uusi hotelli on viesti laajentumissuunnitelman ripeästä toimeenpanosta.

"Tavoitteeni Suomea kohtaan ovat korkealla. Avaamalla kaksi hotellia neljän päivän sisään haluamme osoittaa kasvuintressimme Suomessa”, sanoo Petter Stordalen, Nordic Choice Hotelsin hallituksen puheenjohtaja ja omistaja.

clarion_airportClarion Hotel Helsinki Airportin 258 hotellihuoneella Nordic Choicen hotellikapasiteetti Helsingin seudulla kasvaa lähes 700 huoneeseen. Clarion Hotel Helsinki Airport panostaa hotellihuoneiden lisäksi ravintolatarjontaan sekä kokous- ja kongressitiloihin.

Hotelliin rakennetaan 10 kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu 260 vierasta. Molemmat hotellit työllistävät avauduttuaan yhteensä noin 250 henkilöä.

”Haluamme tulla Suomen markkinoille näyttävästi. Ensiluokkainen sisustus, luovat ravintolat sekä Fun Dining- ja Livingroom -konseptit tekevät hotelleistamme uudenlaisen elämyksen. Haluamme näyttää, että hotellikäynti voi olla paljon muutakin kuin sänky ja aamiainen”, sanoo Henrik Berghult, Senior Vice President, Clarion Hotels.

Skanska aloitti kahdeksankerroksisen Clarion Hotel Helsinki Airportin rakennustyöt jo kesällä. Hotellin arkkitehtuurista vastaa arkkitehtitoimisto SARC, ja kohteen vuokranantajana toimii Keva.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että tuleva hotelli on Clarionin kaltainen merkittävä ja laadukas brändi ja että se on yhdessä Jätkäsaaren hotellin kanssa ensimmäisiä Clarioneita Suomessa. Nordic Choice Hotels puolestaan on vuokralaisena ammattitaitoinen ja vahva toimija”, sanoo Kevan salkunhoitaja Petri Louhio.

Clarion Hotel Helsinki Airport

258 hotellihuonetta

10 konferenssitilaa

1 ravintola, 1 baari

2 saunaa, 1 kuntosali